• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç boyasını nasıl akıtırım

Benim canım ama hiç beğenmedim ben aynaya bakınca tuhaf hissediyorum uzun zamandır açık saç rengi kullanıyodum birden koyu olunca gözüme kötü gözüküyor
açık renk kullandığın için acaip geliyo gözün alışmamış.Ben de koyu renkten çok çektim saçımın cinsi çok fena neye boyasam kömür gibi oluyo o yüzden açmak için neler neler denedim zamanında.sana yazdıklarım bana en iyi gelenlerdi.biraz sabır istiyo ama kuaförde kimyasalla yıpranmasındansa bu şekil hafif yıpranmasına razı oluyo insan

ama saçın yakışmış sana:dondurma:

Tşk edrm cnm herkez yakıştırdı açık halinden daha iyi koyu daha guzel dediler ama gelde bana sor yarın olsun denicem kuafore asla gitmem çnkü bundan 2 yıl önce belmde olan saçlarımı omre yaptrcm diye yaktım kulak hizamda kestrdim bidada uzatamdm saçımı kısa saç dha iyi geldi çok uğraşmıyorsun enazından

Arkadaşlar acilll yardıma ihtiyacım var saçlarımı 3 gün önce koyu kahveye boyadım bildiğiniz kömür siyahı oldu nasıl akıtırım bu boyayı açık kahve olsun istiyorum saçlarımın yada üstüne boya tutarmı biraz açılsa yeter çok siyah 😒😒
Açıcı kullan, 5 dk sonra açıcıyı yıka.

Hayır açtı sapsarı olması zamanla oldu. Her hafta açıcı kullandım.
Benim kendi saç rengim açık kahve şimdi siyaha yakın koyu kahve tonlarında sadece birkaç ton açılması yeterli benim için. Birkaç hafta deneyeceğim bende açıcıyı teşekkür ederim bilgilendirme için

Back