- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 53
- 31
- Konu Sahibi Derya ama dertli
-
Atladığım ibretlik detayı yakalamışsın, şukunu verdimAçik kahve icin neden koyu kahveye boyadınızbirkac yıkamaya o koyuluk kalmaz diye düsünüyorum beyaz sabunla yıkayabilirsin
Valla bende merakla bekliyorum ki koyu kahve resmen siyah çıkan bir renkAtladığım ibretlik detayı yakalamışsın, şukunu verdimBu ibretlik soruya bende şuan cevap bekleme hakkımı kullanmak istiyorum.
C vitamini tabletiyle açabilirsiniz.bikaç gün arayla iki üç kez tekrarlarsanıZ saçınızın rengi bir iki ton açılır .beyaz sabunla da açabilirsiniz.biraz ağırlaşıyo saçınız ama sonraki yıkamada normale döner.sabun biraz yıpratır saçınızı ama bilginiz olsunArkadaşlar acilll yardıma ihtiyacım var saçlarımı 3 gün önce koyu kahveye boyadım bildiğiniz kömür siyahı oldu nasıl akıtırım bu boyayı açık kahve olsun istiyorum saçlarımın yada üstüne boya tutarmı biraz açılsa yeter çok siyah
O zaman akar.Alt tonu kumraldı ama çok siyah oldu
Salaklık iste bukadar koyu olcagını düşünmedim hiç çok kötü olduAçik kahve icin neden koyu kahveye boyadınızbirkac yıkamaya o koyuluk kalmaz diye düsünüyorum beyaz sabunla yıkayabilirsin
C vitamini nasıl kullanıcam bilgi verirmisinizC vitamini tabletiyle açabilirsiniz.bikaç gün arayla iki üç kez tekrarlarsanıZ saçınızın rengi bir iki ton açılır .beyaz sabunla da açabilirsiniz.biraz ağırlaşıyo saçınız ama sonraki yıkamada normale döner.sabun biraz yıpratır saçınızı ama bilginiz olsun
Açık kahve istiyorsanız en iyi ihtimalle açik kahveye boyamanız lazım ama bence bi ton açığı her zaman daha iyi sonuç verir çünkü saçlarimız boyalara koyu geliyorSalaklık iste bukadar koyu olcagını düşünmedim hiç çok kötü oldu
C vitamini tabletlerini eziyosunuz.içine biraz şampuan katıp karıştrıyosunuZ.baya derin bi kapta yapın ama çok köpürüyo.diplere gelmicek şekilde sürün saçınıza.streçleyin.30 40 dk bekletiyosunuz sonra yıkıyosunuz.C vitamini nasıl kullanıcam bilgi verirmisiniz
Nekadar açılma yapar ki şuan tipimi görseniz kara böcek gibiyim bide beyaz tenliyim çok kötü olduC vitamini tabletlerini eziyosunuz.içine biraz şampuan katıp karıştrıyosunuZ.baya derin bi kapta yapın ama çok köpürüyo.diplere gelmicek şekilde sürün saçınıza.streçleyin.30 40 dk bekletiyosunuz sonra yıkıyosunuz.
Benim koyu kahve saçları koyu bakır yapmıştı sonra da açık bi kahve tonuna boyamıştım.ama hemen sonuç almak istiyosunuz sanırım, o yüzden Hacı Şakir in beyaz sabunuyla açın isterseniz.gayet iyi akıtıyo boyayıNekadar açılma yapar ki şuan tipimi görseniz kara böcek gibiyim bide beyaz tenliyim çok kötü oldu
Tşk edrim yarın ilk işim denemek olcak onuBenim koyu kahve saçları koyu bakır yapmıştı sonra da açık bi kahve tonuna boyamıştım.ama hemen sonuç almak istiyosunuz sanırım, o yüzden Hacı Şakir in beyaz sabunuyla açın isterseniz.gayet iyi akıtıyo boyayı
Bu sensen eğer bence çok yakışmış gözlerini ortaya çıkarmışBu renk akarmı
Benim canım ama hiç beğenmedim ben aynaya bakınca tuhaf hissediyorum uzun zamandır açık saç rengi kullanıyodum birden koyu olunca gözüme kötü gözüküyorBu sensen eğer bence çok yakışmış gözlerini ortaya çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?