• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç boyasını nasıl akıtırım

Derya ama dertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
197
115
53
31
Arkadaşlar acilll yardıma ihtiyacım var saçlarımı 3 gün önce koyu kahveye boyadım bildiğiniz kömür siyahı oldu nasıl akıtırım bu boyayı açık kahve olsun istiyorum saçlarımın yada üstüne boya tutarmı biraz açılsa yeter çok siyah 😒😒

Daha boyayalı 3 gün olmuş. Tarihi geçmiş ya da karışmış bir boya değilse yıkandıkça akacaktır zaten. Sık yıkayın saçınızı bu sıralar.

Açik kahve icin neden koyu kahveye boyadınız 🤔 birkac yıkamaya o koyuluk kalmaz diye düsünüyorum beyaz sabunla yıkayabilirsin :KK66:
Atladığım ibretlik detayı yakalamışsın, şukunu verdim :KK70: Bu ibretlik soruya bende şuan cevap bekleme hakkımı kullanmak istiyorum.

Saçınızın alt rengi neydi, boyalı mıydı?
Boya markasından dolayı saçma bir renk ortaya çıkmış olabilir örneğin palette öyle.
Sizin yapabilecekleriniz kepek şampuanı kullanmak, karbonatla yıkamak, kremlemek, sabırlı olmak. Başka işlem yapmayın yanabilir.

Arkadaşlar acilll yardıma ihtiyacım var saçlarımı 3 gün önce koyu kahveye boyadım bildiğiniz kömür siyahı oldu nasıl akıtırım bu boyayı açık kahve olsun istiyorum saçlarımın yada üstüne boya tutarmı biraz açılsa yeter çok siyah 😒😒
C vitamini tabletiyle açabilirsiniz.bikaç gün arayla iki üç kez tekrarlarsanıZ saçınızın rengi bir iki ton açılır .beyaz sabunla da açabilirsiniz.biraz ağırlaşıyo saçınız ama sonraki yıkamada normale döner.sabun biraz yıpratır saçınızı ama bilginiz olsun

C vitamini tabletiyle açabilirsiniz.bikaç gün arayla iki üç kez tekrarlarsanıZ saçınızın rengi bir iki ton açılır .beyaz sabunla da açabilirsiniz.biraz ağırlaşıyo saçınız ama sonraki yıkamada normale döner.sabun biraz yıpratır saçınızı ama bilginiz olsun
C vitamini nasıl kullanıcam bilgi verirmisiniz

Salaklık iste bukadar koyu olcagını düşünmedim hiç çok kötü oldu
Açık kahve istiyorsanız en iyi ihtimalle açik kahveye boyamanız lazım ama bence bi ton açığı her zaman daha iyi sonuç verir çünkü saçlarimız boyalara koyu geliyor ;) aklinızda olsun koyusunu değil bi ton acıgını alıp boyayın bidahaki ne ama simdi üstüne boyasanızda açılmaz

C vitamini tabletlerini eziyosunuz.içine biraz şampuan katıp karıştrıyosunuZ.baya derin bi kapta yapın ama çok köpürüyo.diplere gelmicek şekilde sürün saçınıza.streçleyin.30 40 dk bekletiyosunuz sonra yıkıyosunuz.
Nekadar açılma yapar ki şuan tipimi görseniz kara böcek gibiyim bide beyaz tenliyim çok kötü oldu

Bu renk akarmı 😏

Eklentiler

• B612_20190727_210051_652.jpg
    B612_20190727_210051_652.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 39
Nekadar açılma yapar ki şuan tipimi görseniz kara böcek gibiyim bide beyaz tenliyim çok kötü oldu
Benim koyu kahve saçları koyu bakır yapmıştı sonra da açık bi kahve tonuna boyamıştım.ama hemen sonuç almak istiyosunuz sanırım, o yüzden Hacı Şakir in beyaz sabunuyla açın isterseniz.gayet iyi akıtıyo boyayı

Back