Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım sanırım sen de sarı saçtan siyaha dönmüşsün nasıl memnun musun. benim saçlarım şu an sarı gözlerim yeşli ve beyaz tenliyim bana hangi rengi önerirsin.çikolata kahve yakışır mı resmime de bi bak istersen bi de karamel tam olarak nasıl bi renk elinde resmi var mı ve bana gider mi ziyaretçi mesajı yzamadım o yüzden burdan soruyorum kusura bakam
siyah göz makyajı süper olur göz altına kalem çekip fırçayla dağıt bugulu gözler harika uzun ve yoğun gösteren bir rimel siyah göz farı uygulayabilirsin göz kapağına çizgi halinde şeftali tonunda llık ve yine şeftali tonunda rujla harika olacaktır diye düşünüyorum
bende sacimi siyaha boyamayi dusunuyorum. ama kararsiz kaldim. orjinal sac rengim cok acik kumral. goz rengim mavi. uzun yillardir platin sarisi kullaniyorum. ve sac rengimde koklu bir degisiklik yapmak istiyorum. siyah saci daha once hic denemedim. cok acik bir tenim var. siritirmi siyah sac diye endise duyuyorum. sizce cok acik beyaz tenlilere siyah sac gidermi