Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saç bana olur mu acaba bi baksanız (resimli)

bende aslında siyaha boyamak istemiyorum ama nedense wiccan arkadaşımızın dedği gibi siyahı tek kurtuluş gibi görüyorum saçımın rengini açıp mfındık kabuğuna boyamak istiyorum amam saçlarım çok cansız ve ince tellli olduğu içinçok yıpranır elimde kalır diye korkuyorum

Bence siyah yapma önümüz yaz daha da esmerleşeceksin çok sert bir ifade verir, ya aynı kalsın yada saçının bir kaç ton açığı arasına gölge attırabilirsin arkadaşlarımızdan da yazan olmuş siyah ve kızıl saçı kullanmak zordur açık renge dönmek istediğinde çok yıpranır...

saç rengim ve ten rengimiz benziyo seninle. ben geçen ay koyu kestane boyadım siyah oldu kimse beğenmedi. allahtan bi kaç hafta sonra açıldı koyu kestane şimdi. iyiki siyaha boyamamışım dedim. çok soluk ve sert bi ifade veriyor siyah.

o zaman ben en iyisi saç rengimi açıp çikolata kahve veya fındık kabuğuna boyayım mı arkadaşlar olur mu sizce

hiç boyatma uğraşır durursun illa boyatmak istiyosan açık kahve tonlarına boyat kaşlarınıda açtır melez güzellere dönersin süper yakışır vallaa ahh ahh

bnce de kesinlikle siyah yapma hem dönüşü zor hem yazın esmerlesince kapkara bişiy olursun
kaslarının 2-3 ton acık rengine boyat mesela dore kahve ya da kumral bakır fln cok güzel gider gözrenginde acık zaten bide mavili yeşlli makyajla süper olur:lepi::lepi:

bencede siyah yapmaaaaaaaaa buğday tene pek gitmiyor
çok beyaz tenli olup renkli gözlü olanlara ben daha çok yakıştırıyorum böyle güzelsin bence yapma daha sonra çıkarması çok zorrrrrrrrrr

zaten saçların siyaha yakın koyu renk,siyh yapma bence...

kahve tonları yaptırrsan daha havalı olur bence

Bence hic elleme saclarin zaten siyaha yakin bir renkte ki siyahi sonradan cikarmak zor oluyormus(diyor arkadaslar) ki güzel bir kizsin sac rengin de cok tatli iyi bir uyum saglamissiniz beraber P

bencede boyama yaaa
bu halin cok güzel belki gölge yaptirabilirsin güzel olur bende yaptirtmak istiyorum
cok tatli bi yüzün var canim

yorumlarınz için teşekkür ederim güzel old.bilmiyodum bn karar verdim açtırıp çikolata kahve ye boyatcm

şu anki halin zaten siyaha yakın baya
bence elleşme hiç:))) ama illa
bayamak istiyosan siyahta yakışır sana

saçların dogal halı çok guzel...
sıyah saca bırkez boyadınmı bırdaha açamıyorsun...orıel açıyor ancak..oda saçı yıpratıyor....
sıyah saç yuz ıfadesını keskınlestırıyor..yumusak bır ıfade olmuyor .çok yapay duruyor bırde bence :uhm:...

ewt bncede siyah hiç doğal durmuyo bi de bi süre sonra akıyo yıpranmış gbi kötü bi görüntü oluşturuyo

tatlım ne yaptın saçını?
ben hala pırıltı katman yeter diyorum.
palette altın parıltılı seri ya da loreal casting creme dene bence.
toffee çok gzel ışıl ışıl bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…