• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saaç

siz siz olun siyah saçı gidip açtırmayın benim gibi..bir yılı geçtii saçlarım halaaaa çok kötüü vede uzun saçlarımı omuz izamda kestirmeme ragmenn kötü:((:(:(:(

:dance:benim saçlarımda viyole siyah.çok memnunum bu renkten aralarında hafif kızıl ışıltılar oluyo ve daha parlak duruyo.siyah saç severlere tavsiyem viyole siyahıda deneyin yerimseniben

Oyy sağol canım süperlera.s.

Yaa ben bronzlaşamıyorum işin kötüsü:D Bembeyazım hani süt beyazı derler ya aynen öylekafamçokkarıştı

rica ederm cnm :1rolleyes:

bence bronzlaşma da zaten ben de beyaz tenliyim kızarıyorum direk ama siyah saçla beyaz ten ayrı bi güzel oluyo ve çok dikkat çekici oluyo yerimseniben

rica ederm cnm :1rolleyes:

bence bronzlaşma da zaten ben de beyaz tenliyim kızarıyorum direk ama siyah saçla beyaz ten ayrı bi güzel oluyo ve çok dikkat çekici oluyo yerimseniben

Aynen aynen
sırnaşık şey
Yaa ne bileyim kimisi de diyor ki, işte fazla dikkat çekiyorsun siyah beyaz falan diyesenağlama
Kıskanıyorlar mı ne-tatlicadiarzu-
Ama bunu söyleyen arkadaşımı ertesi gün "Ben de saçımı siyaha boyatacağım" derken duydum :roflol:

Aynen aynen
sırnaşık şey
Yaa ne bileyim kimisi de diyor ki, işte fazla dikkat çekiyorsun siyah beyaz falan diyesenağlama
Kıskanıyorlar mı ne-tatlicadiarzu-
Ama bunu söyleyen arkadaşımı ertesi gün "Ben de saçımı siyaha boyatacağım" derken duydum :roflol:

ne güzel işte dikkat çekici oluyo sırnaşık şey bence çok güzel oluyo sen moralini bozma a.s

bugun tvde bi kadın şarkı sölüodu türkü desem daha dogru olur pembeee bi kaç tane balyaj vardı simsiah saçlarında süper duruyodu valllaaaaaaaaaa

Siyah sac, beyaz ten müthistir ya. :16: Benim de sacimda siyah boya var, beyaz tenliyim. Uzatiyorum saclarimi, uzayinca kizil siyaha boyayacagim. :66:
Cesaretin varsa kirmizi ruj sür. :54: Cok dikkat ceker diyorsan, gözlerine siyah veya gri far uygulayip siyah kalemle belirginlestir, dudaklarina dogal tonlarda bir ruj ya da parlatici sür. Siyah sac ve beyaz tende ya göz makyaji agir olacak ya da dudak. Ikisi birlikte güzel olmuyor. Mavi ya da yesil far da güzel olabilir. Kirmizi ruj sürdügünde gözlerine siyah eyeliner ve rimel sürersen harika olur.:40:

Internetten bunlari buldum:

Açık tenli ve koyu renk saçları olan kadınlar
Solgun, beyaza yakın bir ten, siyah veya kahverengi gözler ve yine siyah ve kahverengi saçlar...

Bu renkler size uyar
Koyu ve baskın maviler, pembeler ve kırmızılar, özellikle de parlak görünümlü renklerse kesinlikle kullanmalısınız. Kontrast renkler, haki yeşil, siyah

Bu renkler size uymaz
Yeterince kontrast olmayan pastel renkler sizi daha da solgun gösterecektir. Kahverengi ve bej, beyaz uzak durmanız gereken renkler.

Makyaj yaparken kahverengi gibi pastel renkler yerine daha sıcak renkleri tercih edebilirsiniz. Aksesuarda da renkli taşlı veya altın takılar tam size göre.

Koyu tenli ve koyu renk saçlı kadınlar
Koyu bir ten, siyah ya da kahverengi saçlar, siyah ya da kahverengi gözler...

Bu renkler size uyar
Maviler, özellikle de elektrik mavisi, cam yeşili, pembe ve tonları, siyah, gri ve tonları, turuncu.

Bu renkler size uymaz
Sarı ve tonları, bej rengi

Gümüş tonları ve uçuk mavi makyaj sizde çok hoş duracaktır. Makyaj yaparken genellikle soğuk tonları tercih edin. Gümüş ve beyaz altın aksesuarlar da tam size göre.

Yazın siyah saçlarla iyi giden kıyafet rengi, kolye rengi ve küpe rengi öneriniz ?

Saçlarım siyah boyalı ve saç rengim bana yakıştığı için yaz geldi diye açtırmayı veya gölge attırmayı asla düşünmüyorum.
ama bu sene ilk kez siyah renk saçlarla yazı geçireceğim için sizlere danışmak istedim.
siyah renk saçlarımı yazın nasıl kullanabilirim ? sizce toplamalı veya topuz mu yapmalı ? yoksa açık mı bırakmalıyım ?
yani siyah renk saça en uyumlu olan, koyu ve sert görünmemesini sağlayan ve rengin etkisini yumuşatıp daha yaza uygun hale getiren,
insanı daha ferah ve yazlık göstericek kıyafet rengi nedir ? ve de o kıyafete uygun olacak ve yine yazlık ve ferah görünüm vericek olan kolye rengi ve küpe renkleri nelerdir ?
özellikle yaz mevsimini siyah saçlarla geçirmiş olan kişiler cevap verirlerse sevinirim.
yaz ortasında, kışın etkisinden çıkamamış gibi görünmek istemiyorum. önerileriniz nelerdir ?

Back