• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saaç

eceburcu

İlle de sen...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
235
0
96
Diğer
Arkadaşlar siyah saça hangi renk makyaj ve kıyafet gider??
Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

benımde saclarım sıyah makyaj olarakk mavı ve yesıl tonları cok guzel duuruo yada siyah.kıyafete gelınce sıyah saca beyaz ve kırmızı çok yakısıo:)

bnde bısey sorcam ya saçlarım sıyah sıkıldım bu renkten bunun ustune karamel veya kahve tonalrı yapsam tutarmı acaba?

Tutmaz canım hiç boşuna deneme
Saçını kısacık kestirip uzamasını beklemelisin malesef:/

Yaa arkadaşlar bir de şey soracağım ben size, lens almayı düşünüyorum mavi mi alsam yeşil mi alsam karar veremedim, aşırı beyaz tenliyim sizce hangisi daha çok yakışır?

tüh ya:)saclarım cok uzun kıyamamda eceburcu eger sacların sıyah beyaz tenlıysenn mavı lens yakısır..

Tutmaz canım hiç boşuna deneme
Saçını kısacık kestirip uzamasını beklemelisin malesef:/

pelatte yogun acıyıyla acanlar var galiba burda emin değilim ama bekli o acablr sacını
ama yıpranmayı göze alman lasım ben. nerdeyse bir yıldır siyah boyamıyorum uçlardan yavas yavas kestire kestire bitircem baska sansım yok:1no2:

Kuaförler saçın rengini açabiliyor bildiğim kadarıyla ama saçların öyle yıpranır, öyle dökülür ki:/ Çok fena yanar saçların benden söylemesi, hiç değiştirme bence. Siyah renk çabuk sıkılanların kullanmaması gereken bir renk, keşke bu renge boyatmasaydın:/ Bu arada teşekkür ederim cevabın için canım.

pelatte yogun acıyıyla acanlar var galiba burda emin değilim ama bekli o acablr sacını
ama yıpranmayı göze alman lasım ben. nerdeyse bir yıldır siyah boyamıyorum uçlardan yavas yavas kestire kestire bitircem baska sansım yok:1no2:

Hele evde kendi saçınızın rengini açmayı sakın denemeyin yakma riskiniz var. Bir kadın için saç çok önemlidir tehlikeye atmayın bence kendinizi.

rica ederim cnm yok zaten açmam rengini dha kotu oluo anca kndılıgınden gıtmesını beklıcem baska sansım yok napım

canım siyah saça her tonlarda makyaj gider bence ama özellikle kırmızı ruju çok güzel kaldırıor siyah saç..

kıyafet olarakta yeşil ve sarı çok tatlı duruor siyah saçta

canım siyah saça her tonlarda makyaj gider bence ama özellikle kırmızı ruju çok güzel kaldırıor siyah saç..

kıyafet olarakta yeşil ve sarı çok tatlı duruor siyah saçta

Sağol tatlım da kırmızı ruj bende biraz fazla iddialı duruyor millet hep bakıyor:utangac:
Pembe ruj da biraz soluk duruyor sanki:1no2:
Ne yapsam bilmiyorum

siyah saclıyım bende.. beyaz tenliyim hem.. siyah göz makyajı yapıyorum cogunlukla.... dudaklarımada ten rengine yakın lipgloss yada cok ucuk pembe kullanıyorum.. yazında biraz bronzlaştıgımdan bronz allık parlatıcı ve rimel kullanıyorum sadece..

Back