• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah Renk Mutfak Elektrik Eşyaları

AnkaraGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.693
6
116
Diğer
Merhaba Arkadaşlar...
inşallah bu ay içerisinde mutfak elektrikli eşyalarımızı alacağız.aslında ben mutfak için inoxları düşünüyordum fakat bugün bosch'a bakarken bunları gördüm çok şık çok zarif duruyorlar.malum siyah asil renktir oldum olası siyahı da severim.mutfak içi ufak el aletlerim fıstık yeşili(mutfağımın neredeyse tamamı fıstık yeşili). sizce siyah mı alalım yoksa inox mu ? a.s.

siyah1en8.jpg

w982.png

siyah2ut1.jpg

w365.png

siyah3nl8.jpg

w896.png

siyah4rg9.jpg

w402.png

yani mağazalarda şık duruyorda canım...
benim içim kararır işin aslı...
yani kiradan kiraya gezecek biri olaraktan küçük mutfakları feci karartır bunlar... bana öyle geliyor.
artı daha fazla leke belli eder gibi geliyor. tabi zevk meseleside. inoxlr aha bir asil geliyor bana. normalde siyahı bende severim ama beyaz eşyada rizikolu. çünkü çok yeni çıktılar henüz yeterinde geliştirilmemiş olabilir. malum inoxlardan evvel çıkan ürünler feci paröak izi yapıyordu. bunlarda alınmadan biraz beklenmeli kullananlardan yorum alınmalı diye düşünüyorum...

inox metalik renk oluyor LOnginG.mutfak dolaplarım belli değil açık renk yaptırmayı düşünüyoruz.
burcuözge canım mutfağım öyle pek küçük değil.mutfak dolaplarınıda sıfırdan yaptıracağız renk olarak eşyalarla uysun istiyorum.siyahların lekeyi belli etme olanağı maalesef ki yüksek.beni de o düşündürdü açıkçası.inşallah kullanan arkadaşlar vardır da yorum yaparlar.arçelik daha önce çıkarmıştı siyah renkte buzdolabını.ve sonuçta bunlar bir kere alınabilecek ürünler.ince eleyip sık dokumak lazım.uzun yıllar kullanılacak inşallah.inox olarakta beğendiklerimden bir seri yaptım bakalım bunlar olmazsa inşallah onları alacağız...

bencede kesınlıkle ınox sıyah cok ıc karartıcı gorunuyor
yada sıyah olursa mutfak dolabı mutlaka acık renk olmalı kı bırbırını tamamlasın
allah mesut etsın

Bencede inox al o zaman canim, siyah simdi cok hos gelebilir gözüne ama zamanla icini karartir, hem her renge uyduramazsin... bence acik bi renk kullandigindan inanilmaz siritir, ben acik bi mutfakta (beyaz disinda) siyah aletleri düsünemiyorum, gözüme hos gelmezdi herhalde...

inox metalik renk oluyor LOnginG.mutfak dolaplarım belli değil açık renk yaptırmayı düşünüyoruz.
burcuözge canım mutfağım öyle pek küçük değil.mutfak dolaplarınıda sıfırdan yaptıracağız renk olarak eşyalarla uysun istiyorum.siyahların lekeyi belli etme olanağı maalesef ki yüksek.beni de o düşündürdü açıkçası.inşallah kullanan arkadaşlar vardır da yorum yaparlar.arçelik daha önce çıkarmıştı siyah renkte buzdolabını.ve sonuçta bunlar bir kere alınabilecek ürünler.ince eleyip sık dokumak lazım.uzun yıllar kullanılacak inşallah.inox olarakta beğendiklerimden bir seri yaptım bakalım bunlar olmazsa inşallah onları alacağız...

canım evin belliyse ve değişmeyecekse o zman düşünebilirsin tabi. ben direk kendime göre düşünüyorum doğal olarak. evet arçelik ilk çıkardı siyahları gördüm çok beğenmiştim ama duydum ki hiç iyi değilmiş.zaten arçelik mrkayıda hiç sevmem. ben hepsini bocsh aldım. yerimseniben iyi araştır arkadaşım.... sadece dış özelliklerini değil iç özelliklerinide karşılaştır. önceliklerini belirle. mesela ben antibakterial olmasını istiyordum iç hacmi büyük olsun istiyordum. A+ tasarruf sınıfı olsu istiyorudum misal sende böyle belirle ve ona göre karşılaştır canım.. a.s.

Benim fırınım inox Bosch marka. Yaklaşık üç yıldır kullanıyorum. Evet çok şık görünüyor,
herhangi bir problemim yok. Ancak kullanımı gerçekten çok dikkat istiyor. Üstelik fırın
gibi çok kullanılan bir beyzeşyayı devamlı temiz tutmak, inox olunca güçleşiyor.
Benim oturma odamla mutfağım birlikte bu yüzden eşyalarım çok gözönünde.
Size tavsiyem iki kez düşünün alırken. Örneğin çay demlerken demliğin altından su damlasa
hemen ben burdayım diyor. Öyle diğer ürünler gibi silince bitmiyor herşey. Önce ajax sık ve
sil gibi bir ürünle siliyorum, sonra duruluyorum hemen ardından kuruluyorum.
İşte ancak o zaman pırıl pırıl güzel görünüyor. a.s Şimdi alacak olsaydım inox benzeri
gri emaye yüzeyi olanları tercih ederdim. Benim fikrim böyle. Yüzey dışında bir fikir de
eşyalarınızı bosch yada simens tercih edin bence bizim hemen hemen bütün ürünlerimiz
bu marka çok memnunum.

canım evin belliyse ve değişmeyecekse o zman düşünebilirsin tabi. ben direk kendime göre düşünüyorum doğal olarak. evet arçelik ilk çıkardı siyahları gördüm çok beğenmiştim ama duydum ki hiç iyi değilmiş.zaten arçelik mrkayıda hiç sevmem. ben hepsini bocsh aldım. yerimseniben iyi araştır arkadaşım.... sadece dış özelliklerini değil iç özelliklerinide karşılaştır. önceliklerini belirle. mesela ben antibakterial olmasını istiyordum iç hacmi büyük olsun istiyordum. A+ tasarruf sınıfı olsu istiyorudum misal sende böyle belirle ve ona göre karşılaştır canım.. a.s.

evim belli canım.allah ömür verdikçe inşallah ordayım.bende arçelik markasına karşı biraz soğuğum açıkcası.nişanlımda bosch ve beko arasında seçim yapalım o zaman dedi. sen boschtan hangilerini aldın ? model kodları ile yazman mümkün mü canım :1hug: neredeyse bütün ürünler A+ sınıfı oldular.ben bulaşık makinası ve buzdolabında rafların,sepetlerin kullanışlı olup olmadığını da inceliyor.antibakriyel olması en önemli özelliği diyebiliriz bu tarz ürünler için.kaydirigubbakcemile5

inox bence siyahtan daha iyi .burcu gbi düşünüyorum ben de hem leke hem de iç kararıklıgı bakımından benimde içim kararır mutfagı da karartabilir belki de.

bizde baktık bunları ve nişanlımda bende çok beğendim hatta o görüp gösterdi bana almaya karar verdik hatta alırken vazgeçtik diyebilirim. ne bilim siyah olduğu için nişanlım hariç herkes eee siyahmı? yok çok iç karartır yok mutfak iç açıcı olmalı. herşey siyah bilmemne diyince gönülsüz oldum bende. şimdi gri olacak muhtemelen.
ama aklım onlarda burda görünce yine heveslendim:)))

evim belli canım.allah ömür verdikçe inşallah ordayım.bende arçelik markasına karşı biraz soğuğum açıkcası.nişanlımda bosch ve beko arasında seçim yapalım o zaman dedi. sen boschtan hangilerini aldın ? model kodları ile yazman mümkün mü canım :1hug: neredeyse bütün ürünler A+ sınıfı oldular.ben bulaşık makinası ve buzdolabında rafların,sepetlerin kullanışlı olup olmadığını da inceliyor.antibakriyel olması en önemli özelliği diyebiliriz bu tarz ürünler için.kaydirigubbakcemile5

canım kotlarını bulmaya çalışıp vericem en geç yarın.... yerimseniben

canım kotlarını bulmaya çalışıp vericem en geç yarın.... yerimseniben

tamam canım çok sağol.bosch un sitesine girip broşurünü indirebilirsin. yalnız ankastre ve solo diye iki gruba toplamışlar.tabi tek tek ankastre bulaşık mak. çamaşır makinası v.s diye de gruplar var ;)

biz şu an evde siyah renk set üstü ocak kullanıyoruz ve annem hiç memnun değil,çünkü inanılmaz ne kadar silsende toz bırakıyor,o yzden ben kendi evime ankastre fırın hariç zaten o da ınox,o hariç hepsini gri alıcam,

internet sitesinden anca buldum canım...

bu buzdolabım... KGN57P71NE NoFrost kombi . buzluğu ters olan...
çamaşır makinam... WAE24462TR Maxx 7. 15 dakika kısa pogramı olan.
bulaşık makinam... SMS69M08EU
buda multi fonksiyonlu fırınım HSV745050T

ay tek tek buldum vallahi umarım işe yarar canım...

internet sitesinden anca buldum canım...

bu buzdolabım... KGN57P71NE NoFrost kombi . buzluğu ters olan...
çamaşır makinam... WAE24462TR Maxx 7. 15 dakika kısa pogramı olan.
bulaşık makinam... SMS69M08EU
buda multi fonksiyonlu fırınım HSV745050T

ay tek tek buldum vallahi umarım işe yarar canım...

tmm canım çok teşekkür ederim. çok sağol bende tek tek bakarım şimdi hangilerini seçtiğine.bunlar solo değil mi ? ankastre değil ?

ben de siyah isteyenlerdenım ama henuz bı mutfagım yok
bence cok sık duruo
ve o fotografını koydukların hepsının son modeli ama o tıp buzdolapları acaba kullanışlı mı bana cok kucuk gibi gelmıştı ama.
bi de samsung un venus serısı var.ben en cok ıonu begendım ama bıraz daha pahallı gibi
size toplamına ne kadar fiyat verdıler acaba
şimdiden hayırlı olsunn canım
güle güle iyi günlrde kullan

Back