Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 beden kalıba gore 40 da olabilir. Dar paça olmayan siyah pantolon arıyorum. Yanında uygun fiyatlı başka renklerde olabilir. Resimli ve fiyatlı paylaşım yaparsanız sevinirim.
Bende siyah tüllü pantolon etek var biraz abiye ama çok şık düşünürseniz foto atabilirim38 beden kalıba gore 40 da olabilir. Dar paça olmayan siyah pantolon arıyorum. Yanında uygun fiyatlı başka renklerde olabilir. Resimli ve fiyatlı paylaşım yaparsanız sevinirim.
Teşekkürler abuye tarzı değil günlük bakıyorumBende siyah tüllü pantolon etek var biraz abiye ama çok şık düşünürseniz foto atabilirim
dar paça derken strec saran degıl fakat bılekte bıten model var bır tane bende38 beden kalıba gore 40 da olabilir. Dar paça olmayan siyah pantolon arıyorum. Yanında uygun fiyatlı başka renklerde olabilir. Resimli ve fiyatlı paylaşım yaparsanız sevinirim.
38 beden kalıba gore 40 da olabilir. Dar paça olmayan siyah pantolon arıyorum. Yanında uygun fiyatlı başka renklerde olabilir. Resimli ve fiyatlı paylaşım yaparsanız sevinirim.
Boru paça veya bol pacada olabilir.İstanbul dayım foruma sık girerim.dar paca olmasin derken ispanyol paca mi, boru paca mi ariyorsun, yoksa bol paca mi? foruma sık giriyor musun bilmem ama mesajimi okursan alinti yaparak cevaplar misin. hangi sehirdesin? kargoyu odeyemem. fotograf paylasirim ama.
Resim gorebilir miyim beden ve fiyat bilgisiyle birliktedar paça derken strec saran degıl fakat bılekte bıten model var bır tane bende
Resim gorebilir miyim beden ve fiyat bilgisiyle birlikte
asagıya tıklarsanız 38/40 beden hepsı elbıse pantolon ve kotlar varResim gorebilir miyim beden ve fiyat bilgisiyle birlikte
asagıya tıklarsanız 38/40 beden hepsı elbıse pantolon ve kotlar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kosub-perde-firin-termos-derickt-pant.803736/
Bedenler 38 dimi. Siyah olan normal kumaş pantolon mu fiyatları nedirsanirim iki kere ekledim. 3 tane yukledim siyahlardan. ilk kez resim ekliyorum o yuzden pek bilemedim . sarjim az kaldi. takinca digerlerini de eklerim. özelliklerini yazarimEki Görüntüle 1622142 Eki Görüntüle 1622149 Eki Görüntüle 1622157 Eki Görüntüle 1622142 Eki Görüntüle 1622157 Eki Görüntüle 1622149 Eki Görüntüle 1622142
Teşekkürler cnm aradığım tarzda değiller malesefresimleri yukledim. boru paca genellikle. sadece bir tanesi ispanyol paca. iki tanesi kislik kumas kadife gibi sicak tutan cinsten digerleri mevsimlik kumas. bedenler 38. bazilarinda 40 42 yaziyor ama.
bir iki farkli renk daha ekledim dolaptan cikartmisken. senin kac tane ihtiyacın var hangisini dusunursun?
Bende lcw marka 38-40 uyumlu bol paça pantolon var.38 beden kalıba gore 40 da olabilir. Dar paça olmayan siyah pantolon arıyorum. Yanında uygun fiyatlı başka renklerde olabilir. Resimli ve fiyatlı paylaşım yaparsanız sevinirim.
Bende lcw marka 38-40 uyumlu bol paça pantolon var.
onun yanında koton marka beyaz ve tarçın rengi iki pantolon da var tarçın olan boru paça. bu renkleri düşünürseniz hepsinin toplu resmini ekleyebilirim.
Eki Görüntüle 1622429
lekesi vs yoktur ışıktan soluk çıkmış.
5 TL. hiç giymedim ben bana büyük oluyor çünkü.duruyordu öyle dolapta.Fiyat nedir peki kullanım durumu birde.