• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri siyah noktalarım var,yardım

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
canım bunla ilgili konular ve maske paylaşımları vardı..okudun mu ? bende aynı dertten muzdaribim.. mısır unu maskesine başladım. sanki etkisi var gibi.. tamamen yok olmadı tabi.. bide burnumun üzeri delik delik görünüyo..bende asıl ona çare arıyorum :gitme:

canım bunla ilgili konular ve maske paylaşımları vardı..okudun mu ? bende aynı dertten muzdaribim.. mısır unu maskesine başladım. sanki etkisi var gibi.. tamamen yok olmadı tabi.. bide burnumun üzeri delik delik görünüyo..bende asıl ona çare arıyorum :gitme:

ahh cnm o delıklere caree bulmak o kadar zor kii bnmde yanaklarımda vae cok az yanı yanaklarım dedığım goz altımn hemen altındakı yerler nsll tarıff edeceğimi bılemedım bakk:)sanırım en doğruuu temız tutmak soğuk suyla yuz yıkamanın en sonnuda soğuk suyla durulamak.bıde su body shopun yosun ozlu yuz temızleme kopüğünü kullanıyom bu araalr ferahlatıyo rahatlatıyoo anlık sankı delıklerın dahada kapandığnıı goruyor gıbı oluyorm doğal bı parlaklık duzgunluk gelıyorr ama en fazla 30dk sonra gene aynı halıne donuyoo:))

ah canım ya.. valla bazı arkadaşlarım var.. hiç bişi sürmezler krem bile. ciltleri bebek gibi..bi tane kusur bulamazsın.. neden hep sorunlu şeyler bizi bulur ki :gitme: hadi geçsin diye uğraşıyoruz,geç bari dimi :gitme:

kızlar bende yağlı ve sorunlu bir cilde sahibim ama size kendi cildimden yola çıkarak bir tavsiyede bulunmak isterim sabah akşam limonla yüzünüzü silerseniz limonun dezenfekte etme etkisi var ve o delikleride azda olsa küçültür çünkü limonun sıkılaştırma özelliğide var kime önerdiysem çok iyi geldi:))

burundaki siyah noktalar için bantlar var ya onlar çok etlili.üzerine de sıkılaştırıcı toniklerden sürün işe yarıyor:)

Back
X