Sivilceli Ciltler siyah noktaları olan kızlar buraya

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sewill

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
376
0
38
slm benim derdim siyah noktalarla
liseden buyana burnumun üstünde siyah noktalar var...
siyah noktalardan kurtulmak için birçok yöntem denedim ama başaramadım azalcağına zamanla fazlalaştı...
kızlar burada siyah noktalar için neler yaptğımız, hangi marka ürünler kullandığımızı ne derece işe yaradığını yazalım...
tüm tecrübelerimizi burada birbirimizle paylaşalım ve siyah noktalardan kurtulalım:lepi

ilk ben yazıyım
bir kaç kez cilt bakımı yaptırdım maskeler yaptılar , buhar makinasında yumuşatıp siyah noktalarımı sıktılar ve sonu 1 ayın sonunda siyah noktalrım geri geldiler...
şu ana kadar en iyi gelen ürün clean and clear oldu ama oda siyah noktaları gidermiyo sadece çoğalmasını engelliyo...
nıvea daha kötü yaptı ,eczaneden babe aldım çok övülen bir marka ama bana bir etki yapmadı...
tüm çalışmalarımın sonu hüsran yani kızlarsenağlama
sizlerin tecrübelerini sabırsızlıkla bekliyorum

canım ben bi sürü ürün kullanmama ragmen hiçbirinde fayda görmedim ama daha önce başka bir topiktede belirtmiştim . saf gül ürünleri kullanmaya başladım ..cilt temizleme köpüğü tonik krem v.s kullanmaya başladıgım günden bu yana çok memnunum ..siyah noktalarım azaldı ve yüzüm bebek gibi yumuşacık ... hiç birini bulamazsan eger yüzünü tonikle degilde gül suyu ile temizle ...

canım gül suyunun doğal tonik olduğunu biliyorum. ama saf gül suyu olmalı şu marketlerde satılanlar saf değil demi...bulursam saf gül suyu alıp bi deneyeyim teşekkürler

kızlar dün internette suna dumankayanın bir tarifine rasladım . şimdiye kadar böyle bir tarif hiç denemedim hep kozmetik ürünler denedim ama bu maskeyi denemeyi düşünüyorum sonuçalrı sizinle paylaşırım... suna dumankaya :burun üstündeki siyah nokta maskesi
1 yemek kaşıgı yoğurda
1 limon kabuğu rendesi
1 kaşık mısır unu ekleyip karıştırın
15 dk bekletin belki sizde denemek istersiniz

merhaba kesinlikle kozmetik ürünler kesin çözüm degl öyle mucize birşey görmedim.ama bu bahsettigin mısır unu karılımınıda bir arkadaş daha önermişti bu sitede ama onun içinde mısır unu yumurta akı ve süt vardı sadece yüzünde bekletip kurumaya yakın ovalayarak çıkartıyorsun gerçektende buırnunun üstü beyazlaşıyor ama ilk yapmada olmayabilir zzmanla daha iyi sonuç alabilirsin bunu dene derim ben bende zaman zaman yaparım hem daha dogal hemde yan etkisi olmaz biraz yüzün kızarabilir ama çok bastırmadan ovalarsın..

azıcık yoğurtla birkaç damla limonu karıştırıp sürerim ben ama, suna dumankaya'nın tarifi de iyiymiş, deneyeceğim inş.

siyah nokta için kil maskesini öneriyorum arkadaşlar öncelikle yüzünüze buhar uyguluyorsunuz sonra gzenekler açılınca kil uyguluyorsunuz tarifide
1 tatlı kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı yeşil kil
isteğe göre kremde koyabilirsiniz sorunlu bölgeye sürüp kuruyana kadar bekletin sonra yıkayın sonucu hemen farkedeceksiniz haftada 2 yada 3 kez yapılabilir
not: kuru ciltler için tavsiye etmiyorum

siyah nokta için kil maskesini öneriyorum arkadaşlar öncelikle yüzünüze buhar uyguluyorsunuz sonra gzenekler açılınca kil uyguluyorsunuz tarifide
1 tatlı kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı yeşil kil
isteğe göre kremde koyabilirsiniz sorunlu bölgeye sürüp kuruyana kadar bekletin sonra yıkayın sonucu hemen farkedeceksiniz haftada 2 yada 3 kez yapılabilir
not: kuru ciltler için tavsiye etmiyorum

canım bu tarif çok hoşuma gittia.s. aktardan kil alıp bunu bi denemek lazım... ben avonun kil maskesini kullanmıştım 3-4 yıl önce o bile etkili olmuştu hafifletmişti saf kil daha da etkili olabilir...:1hug:tavsiyen için çok teşekkür ederim

Bu siyah noktalardan tamamen kurtuluş yok mu ?
Benimkinin üstünde ince tüylerde çıkıyor, çok sinir oluyorum ve üzülüyorum.

evet benimde burnumun üstündeki siyah noktalarda ince tüyler var. bazen ağdayla alıyorum daha berrak görünüyo.

kzlar, ben de burnumdakilerden çok şikayetçiydim ama düzenli kil maskesiyle çözümü buldum.
yukarıdaki tarif te eminim etkilidir ama ben hazır tek kullanımlık kil maskeleri ile yapıyorum, haftada 2 kere. gözeneklerin yeniden dolmaması için de günde iki kere sabah akşam gülsuyunu buz kalıplarına döktüm, onu uyguluyorum.
bayadır siyah noktam yok =) a.s
yeniden dolmaması için toniklemek şart canlarum.
kil maskeleri sivilce sorunu olanlara da yardımcı olacaktır. a.s.

kızlar bunu deneyin bikaç haftada nerdeyse tamamen gececeğine eminim annemde denedik karbonatın içine cildiniz çok yağlıysa limon değilse süt karıştırıp sadece siyahnoktalı yerlere sürün annemin yanaklarında bile wardı artık kalmadı

bende bunu denemek istiyorum ama birazdaha acık sekilde yazabilirmisin canım kaydirigubbakcemile

X