Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bushraa

"Kasım'da aşk başkadır.."
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
300
0
116
arkadaslar michelle phan ın videolarını izlerken gördüm.ve sizlerle paylaşmak istedim.umarım işimize yarar.malzemeler: süt,jelatin,..1 yemek kaşığı süt ve 1 paket jelatini karıştırıp sanırım ısıtıyoruz.jel kıvamına geliyor.bu karışımı burnumuza yayıp,kurumasını bekliyoruz.ve soyarak cıkarıyoruz.videoda siyah noktaların cıktığını gözlemliyoruzz :1shok: canlarım sanırım link veremiyoruz.ama "Make Your Own Pore Strips" yazarsak google da videoya ulaşabilirz.siyah noktalarıyla başı dertte olan birisi olarak görüşlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan

Benimde siyah noktam çok. Bildiğiniz yöntemler varmı kızlar..burda bahsedilen jelatin ne? bilmiyorumkismile

jelatin hani şu markette satılan jöle mi ben öle anladım sempatiksalakcinni

arkadaslar buyrun bakın sizin için hazırladım:

jelatini bulur bulmaz uygulayacagım.jelatin carrefourda bulunuyormuş duydugum kadarıyla.bulan yada yapan olursa yazalım lütfen arkadaslar opuyorumnanaktan

jelatin çok iğrenç bişeymiş ya sempatiksalakcinni
bende bi carrefour a bakıcam :dance:

işe yarıyacak gibi gözüküyo arkadaslar.jelatin satan yer bulanlar yazsın lütfen canlarım opuyorumnanaktan

migros ta Jel var ama jelatin yok sempatiksalakcinni
olur mu kiğğğ sempatiksalakcinni

toz jelatin olması lazım.yahu pasta yapanlarda kullanıyomuş.olması lazım şu meretin bi yerde.amaa nerdee CADIARZU büyük marketlerin baharat reyonunda varmış,carrefour yakınımda olsa bi koşu gidecegimm şakkıdı

toz jelatin olması lazım.yahu pasta yapanlarda kullanıyomuş.olması lazım şu meretin bi yerde.amaa nerdee CADIARZU büyük marketlerin baharat reyonunda varmış,carrefour yakınımda olsa bi koşu gidecegimm şakkıdı
bizim yakında carrefour express var orayada bi bakarım gerçeği bize de uzak :sinifsinif:

bizim yakında carrefour express var orayada bi bakarım gerçeği bize de uzak :sinifsinif:

tamamcanım cok iyi olur bende en kısa zamanda bakıcam kaydirigubbakcemile5
yaaaa kızlarrr carrefour un yakınında olanlarrr heyyyy :3: yardımcı olunn hihoyyyt

jöle olmaz mı acaba hani bu tatlılar kullandığımız içinde yoğun miktarda jelatin var
ben de yaprak jelatin var onla denesem mi
eriyince o da aynı işi görmez mi

jelatini toz halinde aktarlardan bulabilirsiniz kızlar
Kokusuna dayanabilirseniz uygulayın derim

Back
X