• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Siyah noktalara iyi gelen ev yapımı çözümler

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Karbonat ve Elma Sirkesi

Cildi rahatlatan karbonat siyah noktalara da iyi gelir. Elma sirkesi ise anti-bakteriyel özelliğiyle bilinir. Koyu kıvamlı bir macun oluşana kadar elma sirkesi ve karbonatı karıştırıp siyah noktalı bölgeye uygulayın. Bir kaç dakika sonra soğuk su ile yıkayın. Bu karışım ölü hücrelerden kurtulmanızı sağlayacak ve gözenekleri açacaktır.

Limon suyu ve şeker

Limon suyundaki maddeler siyah noktalara karşı etkilidir. Tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Şeker ise peeling özelliği gösterir ve ölü hücreleri temizler. Şeker ve limon suyunu karıştırıp cildinize uygulayın. 10-15 dakika bekletip soğuk su ile yıkayın.

Yumurta akı maskesi

Yumurta akı sadece siyah noktalara iyi gelmez. Gözenekleri sıkılaştırdığından gelecekte siyah nokta oluşumunu da engeller. Yumurta akını ince bir tabaka olarak cildinize uygulayın ve kurumasını bekleyin. Ardından ikinci bir katman daha yumurta akı sürün. 15 dakika kadar bekletip kuruduktan sonra ılık su ile ıslattığınız havlu ile temizleyin.

Alıntıdır
Kaynak : Siyah noktalara iyi gelen ev yapımı çözümler - 3 - Milliyet.com.tr

yumurta akı maskesini video olarak izlemiştim yumurta akını sürdükten sonra kağıtla maske haline getirip yüze yapıştırdılar ( bu havlu peçete ile de yapılabilrmiş) 15-20 dk beklettikten sonra yavaş yavaş çıkardılar sonrada siyah noktaların gittiğini söylediler. aynısını yaptım peçetede çok az da olsa neticelerini gördüm ama hepsini geçirmiyor. daha küçük ve yüzeyde olanlara etki ediyor

Back