Sivilceli Ciltler Siyah noktalara 3 günde veda..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende yapıorum çok faydası olıuo yanlız bi süre sonra yani 1 hafta kadar sonra yine çıkıo

hııım çok güzel bir karışım umutlandım şimdi annemde var 40 yaşından sonra çıktı onda denemeliyim hemen çıkarsa sevinecek!

şeker yüzdeki tüyleri besleyebilir,haftada 1 den fazla kullanılmasını uygun bulmuyorum...

Kizlar Olay,in Temizleme Mendilleri Süper Siyah Nokta çikariyor Ve Cildi çok Güzel Temizliyor 18 Ytl. Hemen Alin Teşekkür Edeceksiniz Sonra Bana....

yüzüne kese yapan arkadaşlara,

ya ben şimdi şu kese olayını anlamadım. yüze kesemi yapıyorsunuz.sanırım şu vücudumuza yaptığımız kese gibi değildir di mi?:uhm:
peeling yapıyorum ben sadece...

yüze kese yaparken çok dikkatli olmalısınız hafif dairesel ve yumuşak hareketlerle yapılmalı yoksa cildin altındaki yağ tabakasını harekete geçirebiliyormuş, hem de tahriş ediyormuş cildi. güzellik uzmanı olan bir tanıdığımız söylemişti. ardından soğuk su kompresini tavsiye etmişti.

magnesie calcineeçyi gorunce gulme tuttu benı :roflol:

ben onu cahil cühella donemlerımde tuvalete gıderek kılo vermeye calısırken kullanırdım :utagac:

bekunisin 20 katı gibi bişey 3 ölçü favorimdir :roflol:

---- neyse tozun tamamını mı suyla karıştırıyoruz burnumuz için. yanı bı kısmını surucem sonra bır hafta boyunca o yaptıgım karısımdan mı kullanıcam. kurmazmı dışarda durunca.. sen para parçamı yaptın şişenin tamamını mı yogurt süt kıvamına getırdın :uhm:

bencede bunla ılgılı bır topıc şartt :1closedeyes:

ben bu yumurta tarifini biraz önce yaptım. pek işe yaradı diyemem siyah noktalar açısından ama yine de 3 gün tekrarlıycam bakalım, ama cildi yumuşattığı doğru. yapıcak arkadaşlara birde tavsiye parmakla kaldırmak yerine ufak bir bez parçasıyla kaldırmak daha kolay oluyor. inşallah işe yarar sizde

kızlar inanılmaz bi şey bu. bir arkadaştan duydum denedim ve burnumun üstündeki kocaman kocaman o siyah illetlerden kurtuldum. hem de çok kolay ve masrafsız.

tarif soyle:

1 tatlı kaşığı yumurta beyazının içine 2 tatlı kaşığı şekeri koyuyorsunuz. çatal yardımıyla çırpıyorsunuz. bembeyaz köpük köpük oluyor üstü. köpük kısmından bir miktar alıp burnunuzun ya da siyah noktaların üstüne ince bir tabaka olacak şekilde sürüyorsunuz. 5 dakika kadar kurumasını bekliyorsunuz. yapışık bir hale gelince agda yapar gibi sürdüğünüz yere parmağınızı dokundurup çekiyorsunuz. bu sırada biraz canınız yanabilir bu iyiye işarettir, siyah noktalar çıkıyor çünkü) bu sekilde yüzünüze peeling de yapabilirsiniz.ben haftada bir kez tüm yüzüme yapıyorum cilt ipek gibi oluyor.

--işlem sonrasında yüzünüzde birazcık kızarıklık olabilir. doğaldır. korkuya hacet yoktur, bir süre sonra geçiyor
--yapılışı her ne kadar bir ağda seyansına benzese de o kadar yaptım bu tarifi yüzdeki tüyleri aldığına şahit olmadim. o kadar güçlü çekme kuvveti de olmuyor zaten.

işlem bittikten sonra yüzünüzü yıkayıp bir tonik suruyorsunuz bu kadar. . ilk gunde değişikliği farkediyorsunuz ve gözlerinize inanamazsınız. ama 3 gun yaparsanız üst üste sonuç kesin.

not:alıntıdır..

fisfisfis

aynen alıntı yaptım.. denemedim henüz ama aklıma yattı.. paylaşmak istedim.. :eek:

canım saol güzel tarif vermişsin deneyeceğim birazdan yumurta akına şeker koyup çırpıyo ve köpüğünü alıyoruz peki
bu karışımı 3 gün bekletsek ve 3 gün boyunca kullansak sorun olurmu?yoksa hergün y6eniden mi yapıcaz karışımı ?

ben hergün yeniden yaptım.. ama bekletilsede bişey olmaz sanırım..

ben yaptım ama etkisini görmedim.. şimdi korkuyorum hani kaş yaparken göz çıkartırsak diye..

bende bircok kez yaptım denedim ama pek değişiklik görmedim arkadaslar burnumun üzerindeki noktalara sinir oluyorum geçmedi valla!!!ama cildime bir parlaklık verdiğini söyleye bilirim hem öyle ağda gibi yapış yapış olmadı benimkisi gayet normal peeling gibi oldu denemekte yarar var siler denemeye korkmayın derim ama benim işime yaramadı:))))

anacım şu mide ilacı olan magneise yi sen mi salık vermiştin ben öyle hatırlıyorum ekşi sözlükte okudum demiştin galiba

hay allah senden razı olsun valla evde vardı ondan uyguladım inanılmaz bişey çok etkili siyah nokta mokta kalmıyo.

valla aç bi başlık bunu herkese duyur hem sadece siyah noktalara değil cildin bütününe fayda ediyo

ne o öyle siyah nokta bandıdır bilmemnedir en güzeli bu.

haa bir de biberiye yağının da hakkını yememek lazım işe yarıyo

işe yaramasına çok sevindim :) dikkat edin ama yine ekşi sözlükte yazılanlara göre uzun süre bekletince yanma olabiliyormuş. hoş nasıl bekletilcekse hemen patır patır dökülüyor..

başlık aç duyur demişsin canım ben teeee ilk geldiğim zaman ağustosta başlığını açmıştım bunun kimse bir şey yazmamıştı. dedim saçma geldi herhalde, ama burda bu konuyu görünce tekrarlayayım dedim. işe yaraması sevindirdi beni :) biberiye yağını da duymuştum almıştım hatta, ama fazla kaçarsa tüylenme yapabiliyormuş o diye vazgeçmiştim kullanmaktan. o da sıkılaştırıcı görev görüyormuş. sevgiyle kal :teytey:

ayrıca dayanamadım açtım konuyu buyrun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/siyah...-cozum-test-edip-onaylandi-t166887/index.html

Son düzenleme:
ben mide ilacı kullanıyorum tavsiye ederim :))) reklam gibi olmasın da ekşi sözlükte görmüştüm; magnesie calcinee diye bir toz ilaç var. bunun azıcığını suyla karıştırıp yoğurt kıvamına getirip yüzünüze sürüyorsunuz. kuruyunca yıkıyorsunuz, zaten maske gibi kaskatı oluyor.. denedim işe yarıyor, ama cildi hassas olanları bilemeyeceğim tabi.. ama bu zehirli bir şey değil en azından, insanların ağızdan aldıkları bir ilaç. siyah noktaları nasıl yokediyor derseniz; (biraz iğrençleşeceğim) bunu yapınca gözenekleriniz sıkılaşıyor, özellikle burnunuzun üstündeki siyah noktaları kurtcuk halinde kendini dışarı fırlamış olarak burnunuzun üstünde buluyosunuz ::::::) test edip onaylanmıştır, ancak kuru ciltelere önermiyorum pek.. kurulaştırıyo sanırım..

yazını okuyunca hemen ecz. gidip aldım denedim ama bende ise yaramadı:KK43:( bi yerde bi yanlısmı yaptım acaba ?? yoksa benim siyah noktalarım cok kucuk ondanmı işe yaramadı :KK43:(((((((( hayal kırıklıgi :KK43:((((((((

yazını okuyunca hemen ecz. gidip aldım denedim ama bende ise yaramadı:KK43:( bi yerde bi yanlısmı yaptım acaba ?? yoksa benim siyah noktalarım cok kucuk ondanmı işe yaramadı :KK43:(((((((( hayal kırıklıgi :KK43:((((((((

canım sen tam olarak ne yaptın bir anlatsana merak ettim işe yaramayan bi seni gördüm yardımcı olayım..

dedigin gibi yogurt kıvamına getirip surdum sonra kaskatı oldu ılık suyla yıkadım ama hala duruyolar cok canım sıkkın ya:eek:klava:

canın sıkılmasın her akşam 1 er defa olmak üzere bi hafta dene bakalım nolcak. bizimki de anında yokolmadı yanlış anlaşılma olmasın. ilk yıkamalarda hafif gider gibi oluyo ama asıl etkiyi düzenli kullanınca veriyo canım. cildin belki yağlıdır ondan etkisi hemen olmamıştır. sen dene bikaç gün bakalım nolcak a.s

X