Sivilceli Ciltler Siyah noktalara 3 günde veda..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dilek..

KusursuzHata
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
179
0
kızlar inanılmaz bi şey bu. bir arkadaştan duydum denedim ve burnumun üstündeki kocaman kocaman o siyah illetlerden kurtuldum. hem de çok kolay ve masrafsız.

tarif soyle:

1 tatlı kaşığı yumurta beyazının içine 2 tatlı kaşığı şekeri koyuyorsunuz. çatal yardımıyla çırpıyorsunuz. bembeyaz köpük köpük oluyor üstü. köpük kısmından bir miktar alıp burnunuzun ya da siyah noktaların üstüne ince bir tabaka olacak şekilde sürüyorsunuz. 5 dakika kadar kurumasını bekliyorsunuz. yapışık bir hale gelince agda yapar gibi sürdüğünüz yere parmağınızı dokundurup çekiyorsunuz. bu sırada biraz canınız yanabilir bu iyiye işarettir, siyah noktalar çıkıyor çünkü) bu sekilde yüzünüze peeling de yapabilirsiniz.ben haftada bir kez tüm yüzüme yapıyorum cilt ipek gibi oluyor.

--işlem sonrasında yüzünüzde birazcık kızarıklık olabilir. doğaldır. korkuya hacet yoktur, bir süre sonra geçiyor
--yapılışı her ne kadar bir ağda seyansına benzese de o kadar yaptım bu tarifi yüzdeki tüyleri aldığına şahit olmadim. o kadar güçlü çekme kuvveti de olmuyor zaten.

işlem bittikten sonra yüzünüzü yıkayıp bir tonik suruyorsunuz bu kadar. . ilk gunde değişikliği farkediyorsunuz ve gözlerinize inanamazsınız. ama 3 gun yaparsanız üst üste sonuç kesin.

not:alıntıdır..

fisfisfis

aynen alıntı yaptım.. denemedim henüz ama aklıma yattı.. paylaşmak istedim.. :eek:

hassas ciltli arkadaşları uyarmak isterim, bu yöntemi kk dan öğrenmiş ve uygulamıştım sanırım 1-2 ay önce,genel olarak tap taze kaygan bir cilt yaptı ama yine forumdan bir arkadaşın uyarısı başıma geldi, burnumun kenarında kılcal deniyor sanırım damar çatlaması oldu, ben de bir daha yapmadım.

ben yaptım işe yaramadı:kahve:
sitede vermişlerdi bunu daha önce :icecream:

bu tarif verilmişti daha önce hem de acaip sükse yapmıştı çok yankı uyandırmıştı tatlicadiarzu ama bence hiç ii deil benim noktalarımı flan da geçirmedi,kese en güzeli bence,bi de yoğurt-limon karışımı

Teşekürler arkadaşım bende bi deniyim daha öncede duymuştum bunu ama denememiştim bi bakiim nolcak ben siyah noktalarım için peeling yapıyordum sık sık ama hiç geçmiodu bi ara bantlardanda kullandım ama onlar hiiiiç işe yaramadı son zamanlarda lifle sıcak suyun altındayken ovuyorum hem cildim daha temiz görünüo hem de hoş bi pembelik oluyo bence en ii yöntem anneanne yöntemi yeşil sabun ve lif veya kese (kese tahriş edebilir ama) :eek:

ben dün denedim bunu ama pek yapış yağış olmadı sanırım beceremedim.. :uhm:

daha önce verildiğini bilmiyordum.. kaş yapmaya çalışırken göz çıkarmakta varmış demek.. fisfisfis

neyse yorumlar + uyarılar için teşekkür ederim.. :eek:

yerimsenibenayyy gerçektenmi kııızzz hemen denemem lazım evdeki yumurtalar bitcek amma olsun bu arada çok teşekkürler

bu tarif verilmişti daha önce hem de acaip sükse yapmıştı çok yankı uyandırmıştı tatlicadiarzu ama bence hiç ii deil benim noktalarımı flan da geçirmedi,kese en güzeli bence,bi de yoğurt-limon karışımı

evet canım bende denedim işe yaramadı :1hug:

daha önce verildiğinde bende yapmıştım ama hiç bir işe yaramadı.
okadar hevesle yapmıştım oysaki..:1closedeyes:
bu yazıyı görüncede hevesle baktım
ama aynı olunca hevesim kursağımda kaldı Çok üzgünüm çoook

kızlar inanılmaz bi şey bu. bir arkadaştan duydum denedim ve burnumun üstündeki kocaman kocaman o siyah illetlerden kurtuldum. hem de çok kolay ve masrafsız.

tarif soyle:

1 tatlı kaşığı yumurta beyazının içine 2 tatlı kaşığı şekeri koyuyorsunuz. çatal yardımıyla çırpıyorsunuz. bembeyaz köpük köpük oluyor üstü. köpük kısmından bir miktar alıp burnunuzun ya da siyah noktaların üstüne ince bir tabaka olacak şekilde sürüyorsunuz. 5 dakika kadar kurumasını bekliyorsunuz. yapışık bir hale gelince agda yapar gibi sürdüğünüz yere parmağınızı dokundurup çekiyorsunuz. bu sırada biraz canınız yanabilir bu iyiye işarettir, siyah noktalar çıkıyor çünkü) bu sekilde yüzünüze peeling de yapabilirsiniz.ben haftada bir kez tüm yüzüme yapıyorum cilt ipek gibi oluyor.

--işlem sonrasında yüzünüzde birazcık kızarıklık olabilir. doğaldır. korkuya hacet yoktur, bir süre sonra geçiyor
--yapılışı her ne kadar bir ağda seyansına benzese de o kadar yaptım bu tarifi yüzdeki tüyleri aldığına şahit olmadim. o kadar güçlü çekme kuvveti de olmuyor zaten.

işlem bittikten sonra yüzünüzü yıkayıp bir tonik suruyorsunuz bu kadar. . ilk gunde değişikliği farkediyorsunuz ve gözlerinize inanamazsınız. ama 3 gun yaparsanız üst üste sonuç kesin.

not:alıntıdır..

fisfisfis

aynen alıntı yaptım.. denemedim henüz ama aklıma yattı.. paylaşmak istedim.. :eek:

burnumda çok siyah nokta var geçer dimi

arkadaşlar bu konu daa önce de açılmıştı önceki sayfaları araştırırsa nı bulursanıs ben denemiş biri olarak tecrubelerimi annatayım eet bende uyguladım gerçekten siyah noktalarım gitti ama bıraktıktan soora gene çıktılar kesinlikle kesin bi çösüm diil sööliim..ama üşenmem sürekli kullanırım diosanıs kullandıınıs sürece siyah noktanı solmas..ama ben bıraktım şahsen siz bilirsinis kıslar..

ben mide ilacı kullanıyorum tavsiye ederim :))) reklam gibi olmasın da ekşi sözlükte görmüştüm; magnesie calcinee diye bir toz ilaç var. bunun azıcığını suyla karıştırıp yoğurt kıvamına getirip yüzünüze sürüyorsunuz. kuruyunca yıkıyorsunuz, zaten maske gibi kaskatı oluyor.. denedim işe yarıyor, ama cildi hassas olanları bilemeyeceğim tabi.. ama bu zehirli bir şey değil en azından, insanların ağızdan aldıkları bir ilaç. siyah noktaları nasıl yokediyor derseniz; (biraz iğrençleşeceğim) bunu yapınca gözenekleriniz sıkılaşıyor, özellikle burnunuzun üstündeki siyah noktaları kurtcuk halinde kendini dışarı fırlamış olarak burnunuzun üstünde buluyosunuz ::::::) test edip onaylanmıştır, ancak kuru ciltelere önermiyorum pek.. kurulaştırıyo sanırım..

kizlar elma sirkesini deneyin siyah noktalari yakiyor öylelikle azaliyor ben denedim ise yaradi gözle görulmeyecek hale geldileryerimseniben:enbuyukkk:

X