Sivilceli Ciltler siyah noktalar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
M

myctikdarc

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi myctikdarc
kafamçokkarıştı slm arkadaşlar benim sorunum siyah noktalarım ne yaptıysam geçmiyor:çok üzgünüm: nolur bana yardım edin:eek: çözüm bulamıyorum kozmetiklerde dahil. şimdiden teşekkürler

• Konu Sahibi myctikdarc
ya arkadaşlar ben sivilcelerime çözüm buldum ama bu siyah noktalara bulamadım vay halime aslında siyah noktalarım sadece burnumun üzerinde öööfff yardım edin lütfen

• Konu Sahibi myctikdarc
ya arkadaşlar ben sivilcelerime çözüm buldum ama bu siyah noktalara bulamadım vay halime aslında siyah noktalarım sadece burnumun üzerinde öööfff yardım edin lütfen

canım siyah noktaların düşmanı sıcak buhar..kaynat suyu,koy bi kaba,başına bi havlu at,suyun içinede limon damlat biraz..dur5/10 dk..sonra yıka bi güzel,tonikle..ohh mis gibi..:ecrin_bebek:

• Konu Sahibi myctikdarc
sağol canım :1no2:deniycem çok teşekkürler bebeğinde çok şeker bu arada allah bağışlasınhihoyyyt

• Konu Sahibi myctikdarc
siyah noktalarını sıkıyor musun?sakın sıkma yayılır...

• Konu Sahibi myctikdarc
evet canım:KK43: aynaya baktığım her dk hemde...tutamıyorum kendimi..sıkmayınca da kocaman oluyolar kara delik gbi:KK70:

• Konu Sahibi myctikdarc
siyah noktalarını sıkıyor musun?sakın sıkma yayılır...
sanırım benimki ondan yayıldı akannehir
evet canım:KK43: aynaya baktığım her dk hemde...tutamıyorum kendimi..sıkmayınca da kocaman oluyolar kara delik gbi:KK70:

:roflol: evet özellikle bazıları öyle oluyor ama ben artık sıkacaksam da pamuklu çubuk yardımıyla sıkıyorum,tırnaklarımla sıkınca izi kalıyor ve kanıyor :1no2:
Ama yine de sıkmamak en iyisi bunu nladım artık vereliniortak

bide enjektörle çekin diyolar daha hijyenik oluyomuş bidakine onu denicem bakalım nasıl olcak

siyah noktaları sıkınca diğer tarafa da geçior sinir oluyorum sonra ben sabah akşam gül suyu sürüyorum yüzüme bir ara arap kızı diye diye krem kullandım sivilcelere ii geliyor :)

nerden aldın canım o kremi?siyah noktalarada iyi gelirmiki?bnm çok sivilce sorunum yok ama siyah nokta çok var

aktarlarda varmış cnm bana annemin arkadaşı verdi siyah noktalar ve sivilceler için yüzdeki çilleri sivilceleri yok ediyor öyle yazıor kutusnda cnm devamlı kullandığımda arkdaşlarımda fark etti sivilcelerimin siyah noktalarımın geçtiğini :)

5 liraymış ama kutusu baya bi küçük şimdi netten baktım nette niye pahalı anlamış değilim 2 senedir var bende arap kızı

Son düzenleme:
parasında değilim artık yeterki geçsin...sırf bu siyah noktalar için lancome bile aldım 65 milyon verdim bi yüz temizleme jeline o da 1-2 sene önce.yok anacım geçirmiyo...bide bunu denim bakalım.inş geçer

kefir sabunuda iyi geliyor ama her aktarda yok birde 1 tatlı kaşığı yoğurda 8-10 damla limon sıkıp yüzünüze sürün
çok ince sürmeyin 1-2 saat bekletin sonra ılık suyla yıkayın fayadsı oluyor ben denedim.:KK8:

kurtuluşu bilen varsa yazsın lütfen. benim de burnumda var. cilt bakımına da gidiyorum düzenli olmasa da. orada yaptıkları da buhar tutma, sıkma ve maske tonik. geçmiyor yahu :KK43:

X