• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah noktalar ve yağlanma.

DenizlininDeniziCB

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
80
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,ben 22 yaşındayım ... Benim cildim çok hassas,yüzüme hiç bir makyaj malzemesi sürmedim bu zamana kadar.Kullandığım an alerji ve kaşıntı yapıyor yüz temizleme jelleri bile.Sadece dermokilin temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum bazen.Bide göz makyajı yapıyorum arada sırada.Burun üstü ve alnımdaki yağlanma ile siyah noktalar için ne yapabilirim ? Kimyasal olmayan yollar dışında fikirlere ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,ben 22 yaşındayım ... Benim cildim çok hassas,yüzüme hiç bir makyaj malzemesi sürmedim bu zamana kadar.Kullandığım an alerji ve kaşıntı yapıyor yüz temizleme jelleri bile.Sadece dermokilin temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum bazen.Bide göz makyajı yapıyorum arada sırada.Burun üstü ve alnımdaki yağlanma ile siyah noktalar için ne yapabilirim ? Kimyasal olmayan yollar dışında fikirlere ihtiyacım var.

ben suda eriyen aspirin kullanıyorum yüzüme hafta bir kere.burnumdaki siyah noktalara iyi geldi.aspirinini içinde c vitamini var yüzümü canlandırmak ve daha aydınlık olsun diye kullanıyordum,burnumda siyah noktalar vardı,şuanda hiç siyah noktam yok.

Siyah nokta bandı kullanabilirsin. Ama fazla kullanımda siyah kıl çıkarıyor.
Yüzünü buhara tutup gözeneklerini aç. Daha sonra şırınga yardımı ile siyah noktaları çıkarabilirsin.
Yumurta akını siyah noktanın olduğu bölgeye sür. Peçeteyi yapıştır kuruduktan sonra çek.
Kil maskesi yap.
Siyah nokta oluşumunu önlemelisin daha sonra.
Yüzünü ne çok yıkamalı nede az.:ssz:

Cildini sabah aksam ilik suyla yikarsan siyah noktalarina cozum olur. Yinede bir temizlik urunu kullanmani tavsiye ederim. Hassas bir cilde sahipsen dermokozmetik deneyebilirsin, eczanelerden ama testerlarini deneyip al mutlaka.. gun icinde yaglanmalar olursa yine ilik suyla temizleyip kurulayabilirsin :)

Cildini sabah aksam ilik suyla yikarsan siyah noktalarina cozum olur. Yinede bir temizlik urunu kullanmani tavsiye ederim. Hassas bir cilde sahipsen dermokozmetik deneyebilirsin, eczanelerden ama testerlarini deneyip al mutlaka.. gun icinde yaglanmalar olursa yine ilik suyla temizleyip kurulayabilirsin :)

aslında yüzümü çok sık yıkarım ama yine de var tek tük siyah noktalar.teşekkürler,aklımda bulunacak bu ürün :)

ben suda eriyen aspirin kullanıyorum yüzüme hafta bir kere.burnumdaki siyah noktalara iyi geldi.aspirinini içinde c vitamini var yüzümü canlandırmak ve daha aydınlık olsun diye kullanıyordum,burnumda siyah noktalar vardı,şuanda hiç siyah noktam yok.

Canim bunu biraz acarmisin eritip yuzunemi suruyorsun ? nasil uyguluyorsun ?

20li yaşlardan sonra hala bu tür sorunlar olursa eğer içten tedavi edilmesi gerekiyor. Bende çok çırpındım kullanmadığım ürün kalmamıştı. Aşırı hassas bir cildim var sıcakta da soğukta da yanar. İncedir derim ve o kadar yağlıydı ki 1 saate hemen parlardı. Şuan tedavi görüyorum 21 yaşındayım keşke 1 yıl önce başlasaydım. Hem doğru hem kesin çözüm. Daha sonra dermokozmatik ürünlerle düzelmiş cildimi korumaya yönelik ürünler sececeğim. Tavsiye ediyorum.

siyah noktalara kesin çözüm siyah noktalara çözüm noktaya kesin anında noktalar için

bir çay tabağına
1 çay kaşığı limon suyu
1,5 çay kaşığı pudra bebek budrası olurya ondan
ikisinide çırpın biraz 1 dk kadar ve yüzünüze sürün kesin çözüm deneyin ve görün hiçbir sakıncası yoktur doktorum bana onerdi 3 gündü 1 tane bile siyah noktam kalmadı sizde deneyin bu kırmızı sivilci akneyede iyi geliyor yani limon sivelcenin kökünü kurutuyor pudra ise yüzünüze vitamin minaral veriyor yumuşak olmasını sağlıyorr herkesin evinde pudra ve limon vardır

Alıntı

Back
X