Kızlar yüzümde özelliklede burnumda çok fazla siyah nokta var ve hiç geçmeyen geçse bile ertesi günü çıkan sivilcelerim . Internetten arastırdım clean clear siyah nokta temizleyici günlük krem jelden aldım kullandım kullanınca cildim çok güzel oluyodu bırakınca daha fazla çıkmaya başladı sivilcelerimde arttı biraz hiçbişey kullanmadım belli bi zamandan sonra beni rahatsız etmemeye baslamıstı . İnternette bi kızın videosunu izledim içinde salisilik asit olan ürünleri kullandığını ve gerçekten temizlediğini söyledi neyse arastırdım tekrardan neutrogena clear pore wash i aldım sivilceler için jel temizleyici çok beğendim sonra söyle bişey yapmaya karar verdim basta clean clearı sonra neutrogenayı kullandım daha sonrada nemlendirici olarak Vichy Aqualia Thermal Riche Nemlendirici yi sürdüm ama sürdükten 1 saat sonra sanki özellikle yağ sürmüşüm gibi yağlandı bütün yüzüm acaba azmı sürüyorum diye çok sürmeye basladım bu seferde uyandıgımda kat kat daha fazlası olmaya basladı nemlendiricimi yetersiz yoksa 2 ürünü aynı anda kullanmamlamı alakalı anlamadım .s