???????????????????????????????????????????????????
canm kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendimden bahsedim 22 yaşındaym ergenlıgımde ckmayan sivilceler bu yaşta patlayıverdi yüzümde aklına gelen herşeyi kullandım garnier sebamed işte bu doal sabunlar bilmem ne pudra limon maskeleri tonikler diadermine bir sürü şey daha.... cildim karma olduğu için nemlendirici kullanmamayı öğrendim daha çok yağlanıyo cildin bi düzeni var ALLAH öyle guzel yaratmıs ki artık kendi haline bıraktım benne kadar fazla uğraşırsan o kadar yağlanıyo yağlandıkçada sivilce yapıo şuan sadece arada cildimi kirli hissettiğim anlarda sebamed sabunumla yıkıyorum çok az olmak kaydıyla bepanten sürüyorum masaj yapark öylece kendı haline bırakıyorum... ama bence siyah noktalar için garnier 3 ü 1 arada kullanabilirsin, yüzün kuruysa sabun kullanma derim nemlendirici kullanman çok gerekiyosa fazla sürme çünkü cilt doğal yapısını her zaman kazanıyo.. diceksin ki senn geçtimi izlerim hafifledi kendimi izledim ve baharatlı yediğim zaman kabarcık halinde çıktığını gördüm ... bence yüzünle fazla oynamamalısın tavsiyemdir tabi
canım beyaz kil al aktarda bulabilirsn onu çok az zeytin yağı ile karıştrıp maske haline getir ve kuruyana kadar yüzünde beklet sonra ılık su ile yıka siyah noktaların içinde kabak lifi kesesi kullan ama sadece burun ve burun kenarlarında kullan ben tüm yüzüm için kullandım suan yüzümde baya bir sivilce çkardı. umarım bnlar etkili olur :)
Canım benim sorunum siyah nokta değilki nemlendiriciden sonraki yağlanma .s
Canım her cilt tipine her nemlendirici uymaz. Öncelikle cilt tipini belirlemeli( Çok kuru, kuru, karma, yağlı gibi) sonrada o cilt tipine uygun nemlendirici kullanmalısın. Birde iki jel temizleyiciyi aynı anda yada üst üste kullanma :) Ya birini kullan da diğerini yoksa kurutur cildini üst üste iki kere temizleyici jelle yıkamak :) Sabah birini akşam birini kullanabilirsin mesela :)
cilt tipine göre nemlendirici kullanırsan parlama yapmaz ...
siyah nokta için kil maskesi iyi geliyor bana başkada birşey iyi gelmiyor valla ..
Gunes kremide parlama yapabiliyor :)Canım cildim yağlı kullandıgım nemlendiricide yağsız eczanedeki kadın yağlı alırsan sivilcelerin çıkar diye yağsız verdi zaten güneş kremi almıştım onun yanında hediyeydi bende açtım kullanıyorum çok güzel oluyo sürünce yüzüm ama sabah yağlanıyo çok fazla hemde . Evet aynı anda kullanmıyım belki ondan olabilir diyede adlarını yazdım zaten Teşekkürler :)
aynı problem bende de vardı.Siyah noktalar ve sivilceler , cildim cok fazla yaglıydı ne kullandysam ve ne yaptysam etki etmedi. cildiye kliniğine gittimve roaccatue kullandım yaklasık 5 ay ve simdi hepsinden kurtuldum :) sana da tavsiye ederim canım...
Gunes kremide parlama yapabiliyor :)
Canim cildim yagliydi yogurt sürdüm içine portakal sikdim 1-2 damla karişdirip sürdüm cildim kuru bi hal aldi onun haricinde buz sür yüzüne
bende 16 yaşindayim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?