Siyah noktalar sivilceye dönüşüyor

Blood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
1
0
36
Bursa
arkadaşlar cildim yağlı olduğu için ne kadar yıkasam da sürekli siyah noktalarla karşılaşıyorum. siyah noktalar bir süreden sonra çok kötü bir şekilde sivilceye dönüşüyor. Burun tarafımı geçtim genelde alnımda ve dudak uçlarımda çok önerileriniz neler

Benimde sivilcelerim siyah noktaya dönüşüyo napalım doktora gittin mi ? Sivilceler için çok tarif krem ilaç veriliyo ama siyah nokta çok nadir oluyo doktora görün derim.

aynı sorun bendede vardı doktara gittm 2tane hap bde temizleme kremi tonik gbi gneş kremi falan verdi
ama bnde etkili olan haplardı 2 ayda suratmda tek sivlce syah nokta kalmadı.
dudaklarm falan çok kuruyodu ama değdi şuan yzümde tek siyah nokta yada svlce yok.
istersen haplarn ismini vereblrm ama kullnmadan önce böbreklernde sorun varmı kan testi yaptrman gerekiyo.

karma bir cildim var t bölgesi ve çenemde siyah noktalarım hayli çoktu ve gözenekler kocamandı gerçek gül suları kozmetik ürünler vs. denesemde sonuç hep hüsrandı taaki amway in beautycycle toprak serisini kullanana kadar buhar makinesiyle buharada giriyorum haftada 2 sefer ne siyah nokta nede sivilce cillop bi cildim var yehuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…