Siyah Noktalar Macerasi....

miisz.e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
27
0
32
Arkadaslar herkesin nerdeyse yuzunde siyah noktalar var ya da olmustur.

Sizler nasil basa ciktiniz ya da cikiyorsunuz???

Lutfen kulandiginiz urunlerin adini vermeyi unutmayin??

toz kil ve limon suyunu karıştır krem haline gelince dudak ve göz kenarına gelmeyecek şekilde sür..istersen zeytin yağı da ilave edebilirsin..kurumaya yakın cildinden ovarak çıkar..sonra ılık su ile yıka...sonucu göreceksin..ben gayet memnunum

arkadaşlar, kil sivilceli yüzü tahriş etmiomu?? ya benim hem sivilcelerim hem siyah noktalarım var :gitme:

benim burnumda daha çok vardı ve burun bantlarından kullandım.bantı çıkarır çıkarmaz ıslatıp tekrar yapıştrdım 3-4 kere yaptım ve sonuç gayet ii kaydirigubbakcemile2

benim burnumda daha çok vardı ve burun bantlarından kullandım.bantı çıkarır çıkarmaz ıslatıp tekrar yapıştrdım 3-4 kere yaptım ve sonuç gayet ii kaydirigubbakcemile2

bu burun bantlarının bir markası fln bişeyi ykmu yazarsan sevinirimdelikafadulden

ahhh ahh
sinir oluyorum bu siyah noktalara t bölgemde var benımde ozellıkle burnumda gecmıyor.
clınıque kremlerını kullanıyorum cok memnunum ama hergun mutlaka yaparsam sonuc muhtesem ben bıraz tembellık yapıyorum hergun kullanmıyorum bırde gecenlerde bu sıyah noktalar ıcın cilt bakımı yaptırıdm 1 saat cıkk oda fayda etmedı 2 gun sonra eskıı halıne gerı dondu.kökünden halletmek ıstıyorum.

evet burun bantlarından bende çok memnunum...tüyleri bile çekiveriyor..çok güzel oluyo burnuşum :) bi de ben mısır unu ve yoğurt maskesi yapıyorum siyah noktlarım için...

burun bantalrıyla sivilceden kurtulalaım derken kıllarla basımız derde girmesn?

burun bantalrıyla sivilceden kurtulalaım derken kıllarla basımız derde girmesn?

tüy sorunun ne seviyede bilmiyorum ama ben de sorun olmuyor...tüylerim kısa olduğu için (uzamıyor benimkiler pek) görünür hale gelene kadar bant yapıştırmış oluyorum bile :)))

sarımsak yağı ve peeling kullan derim:KK66:
sarımsak kıllanma yapar :1ninca:
burun bantları niveanın var 12 milyon eczanelerde 15

ben memnun kalmadım açıkçası çok uğraştım ama benimkileri almadı sanırım çok büyük kaydirigubbakcemile3
bir de kullananalrın yorumuna bkmıştım başka sitelerde,aldıktan sonra hemen gözeneklerin için kir doluyor yazmış çoğu kişi :1ninca:

Siyah noktalar için limon suyu gerçekten iyi geliyo ben denedim. Benim t bölgem yağlıydı ve oldukça vardı hatta yanaklarm da bile vardı limon suyu biraz azalttı ama limon tüyleri kalınlaştırdığı için yanağmdaki tüyler kalınlaştı dikkatli olmak lazım sürerken. ayrıca loreal parisn pure zone ürünüde etkili haftada 2 kez kullandıktan sonra toniklliyrm pek bişey kalmıyo

ya kızlar siyah nokta benm burnumda degil yanakalrımdaa ben ne yapa billrim ya bıktım artık lütfen yardımcı olunn :KK43: kurtulmanın bi yolu yok muuu

siyah noktalardan kurtulmak için bant kullanmayın benm bi arkadaşımn burnunda siyah ince tüyler çıktı minik minik en ii çözüm şu;
1çağkaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı yoğurtu karştrp burun bölgesine sürmek 20 dk sonra yıkayp temzleyn

Tatlım sana önerim Garnier Saf ve Temiz Derinlemesine Temizlik Jeli..Rastgele bi öneri değil, gerçekten işe yarar bir temizleme jeli ve adı üstünde, derinlemesine temizliyor..Bilgi için cilt bakımı ürün tavsiyeleri bölümünde "Temizleme ürünü rehberi !!! Cilt Sorunlarıyla İlgili Sorularınızı da Bekliyorum ..." adında bir bölüm açtım..bakabilirsin..

X