A
annejik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi annejik
kizlar siyah nokta problemim var ve hangi urunu kullancagimi bilmiom:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar siyah nokta için yapmanız gereken en güzel şeylerden biri buhar banyosu we peelingg marka olarakta yvesrocher öneriorum
bence en güzeli yumurtanın akının içine toz şeker koy sür yüzüne 15 dakka sonra yıka dene memnun kalmazsan kozmetiğe başvur.
arkadaşlar siyah nokta için yapmanız gereken en güzel şeylerden biri buhar banyosu we peelingg marka olarakta yvesrocher öneriorum
ben kullmdım ama bi arkadasım kullanmıstı niveann siyah nokta temizleme bndını ama hiç mmnun kalmadı cnm:1no2:dger marklarınkini bilemm tabi.........kızlar bu siyah noktalar için bantalar varmıs onlardan kullanan varmı varsa hani markanın ürünü yazablirmi:1no2: hemen
CNM benim yüzümde değil biras burnumun üstünde varlülülülülülü bu dediğin karışmı sadce burnuma sürp 15 dk bekeltsem olurmu bide 1 yumurtamıCADIARZU
klavyemde sorun var bazı harfler yazmıyo..bu karışımı soğumadan sıcakken yapman lazım..
klavyemde sorun var bazı harfler yazmıyo..bu karışımı soğumadan sıcakken yapman lazım..
cnm ya sogumadan derken ısıtıpmı yapcam bu karısmı:uhm: