evet karma bakalım banyodan sonra işe yarıcakmıburnum ve çenemde çok siyah nokta vardı doğru temizleyici ve tonik işe yarıyor.
cildiniz karma sanırım. işe yaramadığını düşünüyorsanız banyodan sonra yapın gözenekleriniz iyice açık olduğu için temizler diye düşünüyorum.
bence yarayacak:)evet karma bakalım banyodan sonra işe yarıcakmı
peki bunuda deniyeceğim umarım geçer çabucak :)canım benim cildim yağlı. duştan sonra tuza biraz limon sıkıp peeling yaparım. arkasından da temizlenen gözenekler sıkılaşsın tekrar dolmasın diye yarı yarıya maden suyu ve elma sirkesini karıştırıp sürerim gerçekten çok etkili
Başını havluya sar yüzünü buhara tut gözeneklerin yumuşak olacak ve siyah noktaların çıkmaya eğilimli olcak. Bi 5-10 tuttuktan sonra bir siyah nokta çıkarıcı yardımıyla siyah noktalarını temizleyebilirsin :) Emin ol iyi bi sonuç alıcaksın :)
Kesinlikle canım herkesin cildi birbirine göre farklılık gösterir :)aynen atılıyorum , gözeneklerin yumuşayınca işlem daha kolay oluyor. Siyah nokta çıkarıcısını hiç denemedim ama haftada 3 veya 4 kere bende yüzümü buhara tutup daha sonra vıchy ürünlerini kullanıyorum. benimde çoktu siyah noktalarım. bu işlemi düzenli yapınca sonuç aldım. Tabi cildine uygun ürünler kullanmalısın , birde bu işlemleri düzenli yapmalısın.
merhaba Arkadaşlar merkezimizde cilt problemleri için bir seans ücretsiz deneme seansı hediyedir.kesinlikle memnun kalacaksınız. detaylı bilgi için [/QUOTE]
buhar iyi çözüm.ama tamamen siyah noktalardan kurtukmak mümkünmü bilmiyorum ama ben ayda 1 defa bim den siyah noktalar için temizleyici bant alıyorum ve sonuç harika.burnum parlıyor ve tertemiz oluyor.tavsiye ederimburnum ve çenemde 2 senedir çok fazla siyah nokta var siyah noktalar için temizleyici ve tonik sürdüm işe yaramadı bu ara bıraktım sürmeyi arada bir tonikle yıkıyorum gerçi kesin bir çözüm var mı geçiren ? yardım !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?