SİYAH NOKTA :(((((

Yuyuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
249
30
43
Konya
burnum ve çenemde 2 senedir çok fazla siyah nokta var siyah noktalar için temizleyici ve tonik sürdüm işe yaramadı bu ara bıraktım sürmeyi arada bir tonikle yıkıyorum gerçi kesin bir çözüm var mı geçiren ? yardım !!

burnum ve çenemde çok siyah nokta vardı doğru temizleyici ve tonik işe yarıyor.
cildiniz karma sanırım. işe yaramadığını düşünüyorsanız banyodan sonra yapın gözenekleriniz iyice açık olduğu için temizler diye düşünüyorum.

evet karma bakalım banyodan sonra işe yarıcakmı

canım benim cildim yağlı. duştan sonra tuza biraz limon sıkıp peeling yaparım. arkasından da temizlenen gözenekler sıkılaşsın tekrar dolmasın diye yarı yarıya maden suyu ve elma sirkesini karıştırıp sürerim gerçekten çok etkili

peki bunuda deniyeceğim umarım geçer çabucak :)

geçmiş olsun canım, bence profesyonel bir cilt bakımına ihtiyacın var. Benim de çok vardı. Cilt bakımı yaptırdım, cildim tertemiz oldu. Ayda bir gidiyorum ve akşamları cildimi temizleyip yatıyorum hiç bir sorunum yok. Kendi uzmanımın telefonunu veririm istersen.

Başını havluya sar yüzünü buhara tut gözeneklerin yumuşak olacak ve siyah noktaların çıkmaya eğilimli olcak. Bi 5-10 tuttuktan sonra bir siyah nokta çıkarıcı yardımıyla siyah noktalarını temizleyebilirsin :) Emin ol iyi bi sonuç alıcaksın :)

siyah noktalara en hızlı çözüm tca kimyasal peeling arkadaşlar... % 15 tca peeling bende tek seansta bile işe yarıyor. evde kendim uyguluyorum ... merak edenler için skin renu diye bir marka bendeki be ' bizde ' diye bir alışveriş sitesinden alıyorum... gerçi ben şuan % 25 kullanıyorum tüm cildime ama % 15 tca siyah nokta için yeterli oluyor...

aynen atılıyorum , gözeneklerin yumuşayınca işlem daha kolay oluyor. Siyah nokta çıkarıcısını hiç denemedim ama haftada 3 veya 4 kere bende yüzümü buhara tutup daha sonra vıchy ürünlerini kullanıyorum. benimde çoktu siyah noktalarım. bu işlemi düzenli yapınca sonuç aldım. Tabi cildine uygun ürünler kullanmalısın , birde bu işlemleri düzenli yapmalısın.

Kesinlikle canım herkesin cildi birbirine göre farklılık gösterir :)

Ben cildiyeye gittim ve verdiği jel işe yarıyor adı "Isotrexın jel" bunu böyle bir konuya daha yazmıştım. Yalnız reçetesiz satılmıyor.

Bende siyah noktalardan çok çekiyorum tonik kısmende olsa işe yarıyor ama şu kimyasal peeling olayını en yakın zamanda deneyeceğim

Bioderma nin urunleri siyah noktalara baya fayda ediyor ama aylardir kullaniyorum tamamen gecmediler, eskisine gore kuculselerde. Burun ameliyati oldugum icin siyah noktalarimi sikamiyorum da artik, o nedenle yok etmek daha da zorlasti. Clarins in gozenekler icin olan kremini aldim en sonunda, bakalim umarim verdigim paraya deger

merhaba Arkadaşlar merkezimizde cilt problemleri için bir seans ücretsiz deneme seansı hediyedir.kesinlikle memnun kalacaksınız. detaylı bilgi için [/QUOTE]

Merhaba ,

Reklamını yaptığınız firmanızın hizmetlerinden siz de faydalanıyor olmalısınız. Kendinize ait makyajsız öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı bizimle paylaşın , bakalım size faydası ne ölçüde olmuş.

Ben Nivea nin clean deeper. Ve stay clear stay toniklerini kullandim siyah nokta ve sivilce icin 1 ay duzenli kullanim sonrasi etkisini gosterdi ve kalici tavsiye ediyorum bide watsonsun kendi siyah nokta burun bandi var eh iste oda ama ise yariyor genede bir pakette 10 tane var 9 tl fiyati jeli ve tonigide ayri almayin pahali ya geliyo indirimler oluyo ve ikisi 15 tl geliyo tavsiye ederim

buhar iyi çözüm.ama tamamen siyah noktalardan kurtukmak mümkünmü bilmiyorum ama ben ayda 1 defa bim den siyah noktalar için temizleyici bant alıyorum ve sonuç harika.burnum parlıyor ve tertemiz oluyor.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…