Lekeler, Çiller Siyah nokta,yüzdeki delikler ve çiller

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
selam insanın yüzüdür direk göze çarpan güzel bir yüz hattım var fakat aşırı yaglı bir cildim var yüzümde cilt bakımına gıtmekten sürekli delikler oluştu bunlardan nasıl kurtulabilirim acaba deneyen varsa paylaşsın lütfen birde çillerden kurtulmak istiyorum bazı konularda var baktım ama kımısı geçiyo kımısı gecmıyor dıyor şaşırdım kaldım napcamı yardım lütfen

cilt bakımı tam tersi gözeneklerinizi sıkıştırmış olmalıydı siz delikler açıldı demişsniz.geçmiş olsun

süreklı her gittigimde sıkıyorlar baya 2 ay gitme salıyo cilt kendını alıştırıyorlar demekkı tşkkürler

selam insanın yüzüdür direk göze çarpan güzel bir yüz hattım var fakat aşırı yaglı bir cildim var yüzümde cilt bakımına gıtmekten sürekli delikler oluştu bunlardan nasıl kurtulabilirim acaba deneyen varsa paylaşsın lütfen birde çillerden kurtulmak istiyorum bazı konularda var baktım ama kımısı geçiyo kımısı gecmıyor dıyor şaşırdım kaldım napcamı yardım lütfen

şunu diyebilirim cilt bakımına gidip sürekli masle yaptırmakta iyi değil ama benim bildiğim gözenekler için karbon maskesi var onu bir uzman doktor eşiliğinde yaptırabilirisin birde b vitamin eksikliği artı çinko artı folik asait eksikliğide olabilir bunlar için doktora gitmeni tavsiye ederim arkadaşımın çilleri vardı hemde çok lekeleri doktora gitmiş cildiyeye hiç bişey kalmamış nerdeyse uzmanla görüş bence birde sana tavsiye edebileceğim iki şey var mayalı bakım ve ballı bakımlar bunlar sağlıklı ama bence sık sık maske yapma bekle biraz oluruna bırak ve doktora kesin git bence

tşkkrler lalegulmelek arkdşım ama ben dr çok gittim böle kalsın güzel vs diyip geçiştirdi hep
karbon tedavisi nasıl oluyor biraz açaremıısn peki ?

şimdi tam olarak bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla gözenekleri küçültmek için yapılan bir tedavi maskesi ama doktor olarak özel bir doktoromu gittin detaylı bakıyor özel hastanelerde acaba belkide cildin güzel sen takıyorsun canım

şimdi tam olarak bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla gözenekleri küçültmek için yapılan bir tedavi maskesi ama doktor olarak özel bir doktoromu gittin detaylı bakıyor özel hastanelerde acaba belkide cildin güzel sen takıyorsun canım

yok canımya var sinir oluyorum yanak ve burnumun üstündeler hemen :) kükürtlü sabun aldım yıkayınca kurutuyo ama gecırmıyoo

yokmu önerisi olan kullandıgı işe yaran bi çözüm olan kımse yokmu başka arkdaşlarya bu kadarmıyız bız

tatlım bahsettiğin çukurluksa eğer kolay şekilde geçeceğini sanmıyorum. bendede sivilcedn kalma çukurlar var asla geçiremedim çok zor

tatlım bahsettiğin çukurluksa eğer kolay şekilde geçeceğini sanmıyorum. bendede sivilcedn kalma çukurlar var asla geçiremedim çok zor

öle çukur degılde delık gibi hanı sıyah noktadan kalmalar vardıya gözenekler hep açık konu açıcam şimdi acnelyse,tretein,tca,madecassol kulannalraın çogunda işe yaramış bunlarla ilgili yenı konu açıyorum şimdi bakalım

Bahsettiğinniz cildin aynısı bende var,yapabiliceğim bişey yok cildiyeciler çok ters bikaç kere gitme hatasında bulundum hadi hadi yok bişeyin diye naş naş gönderiyolar :2:

aynen öyle yapıyolar ama ben bıkaçgündür b,işişler denıyorum bakalım maskelerın çogunu yapmaya başladın eryacne kullanmaya başladım ama gene yaglı gene yaglı cildim:(

Canım sana birkaç önerim varrrr ucuz bişeyler .
Benim de yüzüm yağlı neutrogena liquid var bende gerçekten yağı temizliyor.Bi de clean and clear sabun var baya güzel yağı temizliyr adı siyah noktalar için diye geçiyo gerçi siyah noktalara bi yararı olmuyoooo

Canım sana birkaç önerim varrrr ucuz bişeyler .
Benim de yüzüm yağlı neutrogena liquid var bende gerçekten yağı temizliyor.Bi de clean and clear sabun var baya güzel yağı temizliyr adı siyah noktalar için diye geçiyo gerçi siyah noktalara bi yararı olmuyoooo

saol cnm neutrogena liquid bakıyım bı bende kıükürtlü sabun kullanıyorum bıkaç saat ıyı sonra gene aynı bu eryacne varya ılk sürdügümde taş gibi mermer gibi oluyo yüzüm parlamıyo bıkaç saat sonra aynısı canımya

Canım valla bana bakarak olma ozaman çünkü ben üstüne garnier bb cream sürüyorum ibliyosun çok yağlı yapısı

Back
X