cilt bakımı tam tersi gözeneklerinizi sıkıştırmış olmalıydı siz delikler açıldı demişsniz.geçmiş olsun
selam insanın yüzüdür direk göze çarpan güzel bir yüz hattım var fakat aşırı yaglı bir cildim var yüzümde cilt bakımına gıtmekten sürekli delikler oluştu bunlardan nasıl kurtulabilirim acaba deneyen varsa paylaşsın lütfen birde çillerden kurtulmak istiyorum bazı konularda var baktım ama kımısı geçiyo kımısı gecmıyor dıyor şaşırdım kaldım napcamı yardım lütfen
şimdi tam olarak bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla gözenekleri küçültmek için yapılan bir tedavi maskesi ama doktor olarak özel bir doktoromu gittin detaylı bakıyor özel hastanelerde acaba belkide cildin güzel sen takıyorsun canım
tatlım bahsettiğin çukurluksa eğer kolay şekilde geçeceğini sanmıyorum. bendede sivilcedn kalma çukurlar var asla geçiremedim çok zor
Canım sana birkaç önerim varrrr ucuz bişeyler .
Benim de yüzüm yağlı neutrogena liquid var bende gerçekten yağı temizliyor.Bi de clean and clear sabun var baya güzel yağı temizliyr adı siyah noktalar için diye geçiyo gerçi siyah noktalara bi yararı olmuyoooo
Canım valla bana bakarak olma ozaman çünkü ben üstüne garnier bb cream sürüyorum ibliyosun çok yağlı yapısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?