• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Siyah Nokta ve Yüzdeki Pürüz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

29melisa29

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
4
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Yüzümde eskiden olmayan siyah noktalar çıkmaya başladı ama bunlar diğerlerinden daha farklı sivilce olmadığını biliyorum çünkü 2 hafta önce birisi patladı ve yeniden çıkmaya başladı.Sivilce ellenince anlaşılır ama onlar derinin altındaymış gibi sanki.
Fiziğim herşeyim çok güzel bütün arkadaşlarım övüyo ama yüzümde bi olgunluk var doktora gittim.

Lmex Syndet ve ISOTREXIN verdi.ISOTREXIN sürdükten 15 20 dk sonra soymaya başladı bu hep devam edicek mi ayrıca bu siyahlıklar geçermi aşağıdaki resimde ki gibi. 5 - 6 tane oldu eskiden 1 tane bile yoktu.Gözeneklerde belirginleşmeye başladı.Kısacası bana bu iki ilaç iyi gelirmi ? ya da önerebileceğiniz birşey varmı ?

Yaşım : 17

Görenler 19 - 20 diyor. çözümm lütfennnn.

$siyah-noktalara-cozum-300x212.webp

Son düzenleme:
benım bır numaralı ılacımdı ya ısotrexın kıpkırmızı sıvılcelı ve kırmızı sıvılce ızlerını 2, 3 aylık tedavı sonrası resmen bıtırdı !
yanında sabahları cleocın-t kullanıyodum aksamları da onu surup yatıyodum ..
senın gıbı belırgın sıyah noktalarım yok cok az var kucuk ama yuzumun tamamını pırıl pırıl yaptı ınanılmaz .. okadar kotuydu kı yuzum ıste yuzune noldu oyle derlerdı tedavıden sonra benı yıllar sonra goren bı akraba cıldın ne kadar guzel dedı ınanmazdım yanı ..buarada sıvılcelı halım 15-19 yas arasıydı suan 21ım.
sen kullan arkadasım mutlaka ıyı gelıcektır yuzune karısımdı maskeydı hıcbısey yapma yalnız o olgunlugun yuzundekı sıyah noktalarla ılgılı oldugunu zannetmıyorum yaradılısın oyledır ayrıca 17 yasındasın yuzun daha zamanla oturcak merak etme :80:

merhaba bendee ısılık ısılık olan sıvılcelerımden dolayı doktora gıttım 30 yasndym yıllrdır bole sık sık oluyor tam ıltıhaplı sıvılce deıl ama ısılık ısılık cok raahtsız edıyordu benı son zamanlarddA IZ BIRAKIR GIBI OLDU VE KAFA DERIMDEDE YAG BEZELERI CIKMAYA BASLDI BENDE DOKTORA GITTIM . BANA SABUN VERDI IMEX KURUTUYR CILDI BAYAAA SABAH AKSAM YIKA DEDIM ONUN YANNDA GECE YATARKEN SURMEM ICIN ISOTREXIN JEL VERDI SOYMA TEDAVISI YAPCAKMIS SABAHDA SURMEM ICIN İMEX KREM VERDI BIRDE ANTIBIYOTIK TETRADOX DU SANRM ONU GUND 1 TANE ICICEM.

YALNIZ BEN DOKTOR TUM YUZUNE SURECEKSIN DIYEEE ANLADIM ama yorumlarda baktıgımda bu kremlerı sadece sıvılcelı bolgeelere sureceksın dıyor nasıl olcak anlamadım soncta soyulnca yarm yamalk olcak ayrıca ısılk ısılk oldugu ıcın dagnk dgnk sıvlcelerım bırde ımex krem sabah suruyorum eeee oda bole bellı yerlere surerrsem renklı renksız kalck yuzum ıse gıderken komık olur bılemedımm napcam sımdılık tum yuzume suruyorum umarım yanlıs bişi yapmamm doktorada tekrar sorma ımkanım yok gıbı :( bu ılacları kullananlar varmı?

Back
X