• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler siyah nokta sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kimberly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba diyerek başlıyorum ben .gelelim şu iğrenç siyah noktalara onlardan kurtulmanın en iyi yolu yaplı ve asitlı yiyeceklerden ve kuruyemişten uzak durmaktır.bende de çok vardı ama artık bir kaçtane kaldı .haftada 1 defa buhar banyosu yap ve yüzünü devamlı ovalayarak masaj yap yapğlı hücreleri canlandır ve siyah noktalardan kurtul benim sana tavsiyem bu ben yaptım ve gayet iyi oluyor başka şeyleri deneme.birde mamur mayasını azıcık al ve bir tabaga koy üzerine limon sık onu iyice ez krem şekline gelin ce de yüzüne sür 15 dakika bekle ve ovalayarak yıka haftada 1 kez devamlı yap ozaman yüzün deki degişikliği göreceksin .tatlım

alinkam bende senin gibi yşadım o sorunu ama sen benim yaptığım gibi yap .yağlı ve asitli ve kuruyemişten uzakdur bunlar siyahnoktarın baş düşmani .bolca su iç ve yaş hamur mayasını bir tasa koy üzerine limon suyu damlat ve iyice karıştır yüzüne süz ve15 dakika bekle sonra yüzünü ovarak yıka bunu devamlı yap ozaman bana hak vereceksin .bundan daha iyi bir çözüm yok ben şimdi gayet rahatım .

mavi rüya ben marketten aliyorum türkiyede nerelerde satiliyor hic bilgim yok canim.

Siyah noktalar için şu burun bantlarından kullanan var mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.Sağolun şimdiden.

canımsın ben kullandım ama hiç fayda etmiyor sanırım cildimin çok kuru oluşundan olsa gerek.ama yağlı ciltlere birebir ...

clean & clear ı bende kullandm su yeni cıkan siyah nokta temizleme ürününden birkac saat iyi sonrası yine aynı yine aynı..mısır unu maskesini deniycem inş işe yarar benm tek burun bölgemde cıkıyor

Bana güzellik uzmanı demişti ki sıkmaktan başka çare yoooooookkkkkkkkk bize gelseniz bizde sıkıcaz bir fark yok dedi.

kurtulamıyorum şu siyah noktalardan bi ara güzellik salonlarına gidip komedonla temizletiyordum nasıl canım yanıyordu ama yınede kısa bı sure sonra cıkıyorlardı bunun yanı sıra kil maskesi lımon yogurt maskesi + bagızı hazır maskeler kullandım yıne hıc bır faydası olmadı daha sonra bi cilt doktoruna gittim dıfferın verdi onu kullandım sadece cıldımı soydu o kadar yıne hıc bır faydasını göremedım her gece yatarken tonıklıyorum o kadar cok dıkkat edıyorum kı yüzüme hıc fondoten pudra yanı yaglı hıc bısey sürmem cola yada asitlı ürünleri hayatta içmem yediklerimede cok dikkat ederim her duşta burnumun üzerinı keselerim ama yinede kurtulamıyorum cıldırmak üzereyim Allahtan bunun yanı sıra çok güzel bi cıldım var pürüzsüz bebek gibi şu siyah noktalarda olmasaaa

yogurt limon maskesimi mısır unu maskesimi hepsini deniyorum hiç etki etmiyo offf..niveanın bantlarından aldım bugün denedim çıkardıgımda sonuç yine negatif siyah noktalar yer etmiş artık bende ne yapsam geçmiyo.poche un gece kremini kullanıyorum o da soyuyo menunum aslında ama siyah noktalara kökten çözüm istiyorum artııııkk.ne yapacagımıda bilmiyorumm

Back