Maske Tarifleri Siyah Nokta Giderici ve Cilde Aydınlık Veren Doğal Tonik

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

her hangi bir maden suyu olmuyormu,kizilay olmasi sartmi acaba?

Tarif güzelmiş paylaştığın için saol a.s. benim cildim de karma ve hassas..yüzdeki şu kılcal damar genişlemesinden nefret ediyorum , onları nasıl geçirebiliriz bilen var mı?

Tarif güzelmiş paylaştığın için saol a.s. benim cildim de karma ve hassas..yüzdeki şu kılcal damar genişlemesinden nefret ediyorum , onları nasıl geçirebiliriz bilen var mı?

benim aldığım tedbirler şunlar:

kozmetik/nemlendirici alırken içeriğinde cetyrl alcohol ya da alcohol denat olan ürünlerden uzak durmak.

kışın nemlendirici ya da makyaj yapmada sokağa çıkmamak, yüzümü mutlaka atkı vs ile korumak.

hava güneşlise mutlaka dışarı çıkmak ve birkaç dakika yüzümü güneşe vermek.(daha fazla değil)

maden suyu gerçekten çok etkili, yüzü sıkılaştırdığını hissediyorum.ayrıca canlılık da veriyor.zemuszemus

bu karisimin icine birazcik da biberiye cayi ve ihlamur cayida ilave etmek geldi icimden sizce nasil ?? deneyen varmi?

bence karışdırmayın tarif sade ve etkili pirinç ve maden suyuyla yapın içine başka bişey eklerseniz tepkileri belli olmayabilir içeriği bozar

Son düzenleme:
ilk önce bu tonigi dedigimde karistirdim icime sinmedi sonra tekrar yaptim.. ben icinde su an cok az gül suyu biraz elma sirkesi ve gerisi maden suyu yoldurdum yaklasik 5 gündür kullaniyorum siyah noktalara müthis geldi ve buzdolabina koyuncada birebir

ben daha önceden buz kalıplarında dondurduğum sodayı yüzümde gezdirirdim ama iki hafta sonra falan bi baktım göz kenarlarım kırışmaya başlamış ve o gün bıraktım hemen sonra düzeldi. demem o ki herşey herkese iyi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…