Sivilceli Ciltler siyah nktalar için tarif

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
çok işe yarıyor bunu birinden öğrenmiştim
yüzümde sivilce siyah nokta vs hiç bir şey yok yumuşacık bir cil kadife gibi

TARİF
PARKLARA GİTTİĞİNİZ ZAMAN MUTLAKA ÇİMEN KOPARIN BRİ TUTAM YEŞİL ÇİMEN 1 ÇAY BARDAĞI SUDA KAYNATIN 2 GÜN BEKLETİN SONRA SÜZÜN İÇİNE 1 TATLI KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI 3 YEMEK KAŞIĞI SÜT 2 YEMEK KAŞIĞI LİMON SUYU KARIŞTIRIN BUNU BİR İLAÇ ŞİŞESİNE KOYUN 2 GÜN DAHA BEKLETİN BU ARADA ÇALKALAYIN

BUNU YÜZÜNÜZE PAMUK YARDIMIYLA SÜRÜN ÖYLE KURUSUN
BİLİYORSUNUZ ÇİMİN SUYU İÇİLMEYE BAŞLANDI ÇOK VİTAMİN VAR İÇERİSİNDE

• Konu Sahibi EU1
Iyi De Senin Cildinde Zaten Birsey Yokmuş Işe Yarayip Yaramadiğini Nasil Anladin ?

• Konu Sahibi EU1
valla ii bi tarif gibiydi de çimen girince işin içine pek olumlu bişi gibi gelmedi bana ..

• Konu Sahibi EU1
işe yaradığını anladım çünkü kullandıktan sonra cildimde bir şey kalmadı
kullanmadan önce cildimde beyaz nokta ve pütürlü küçük sivilceler vardı

• Konu Sahibi EU1
O çimenlere kedi köpek pislemiştir malum Türkiye'de temiz çimen bulmak kolay değil.

• Konu Sahibi EU1
merhaba yüze bildiğimiz yaş mayada çok iyi geliyor sadece suyla karıştırıp kırem haline getirip sürün hemen yüzünüzdeki değişikliği fark edeceksiniz

maya gerçekten çok faydalı, içersindeki vitaminler ciltteki sivilceler için özellikle

• Konu Sahibi EU1
bu çimen özel çimen hani suyu içilen varya ondan ama parktakiler olur diye düşündümde galiba kedi köpek konusu doğru

• Konu Sahibi EU1
:Roflol:çimleri çamaşır suyuyla yıkasak:bbo::teytey:

çimenleri çamaşır suyuyla yıkarsak zehirleniriz bu bana yurt dışından getirilmişti çimen suyu

Neslihan sana katılıyorum yaş maya muhteşem bişey ben su yerine biraz sütle karıştırıyorum.cildim yumuşacık bebek gibi oluyor çok hoşuma gidiyor.bütün arkadaşlara tavsiye ederim kötü kokuyor ama sonuç gerçekten güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…