Siyah mutfak tezgahı olanlar bakabilir mi 😞

Psikopatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
209
211
53
Kiraciyim 1 senedir. Siyah simli mutfak tezgahı mevcut evde. Bir senedir hiç bsy olmayan tezgahta bu hafta resimdeki beyazlik oluştu. Bulaşık makinasının üstüne gelen kısım. Herhengi bı ısıya yada kimyasala maruz kalmadan böyle birşey olmuş.sebebini çözemedim asla. Böyle bi durum yaşayan var mı sebebi nedir ve düzeltilebilir mi? Sadece bulaşık deterjanı kullanıyorum tezgah için bu arada ondan oldu desem bir senedir olmayıp şimdi olması. Var mı bilen gören duyan

Eklentiler

• 16379350424658836779479984791262.webp
    127,3 KB · Görüntüleme: 233
Bi de du msj yazdigimiz yer varya en ustte sagdan ikinci, resim ikonu var, oraya tikla, B, I ile baslayan sira

Googleden girin kulübe oyle deneyin

Aşınma gibi duruyor yeniden cila isteyebilir.

Deterjan dan bu kadar etkilenen tezgaha birde sıcak verseniz ne olur acaba ucuz mamul sanirim

Aşınma gibi duruyor yeniden cila isteyebilir.

Deterjan dan bu kadar etkilenen tezgaha birde sıcak verseniz ne olur acaba ucuz mamul sanirim
Yok be ya,bende ki tezgahta buna benziyo, direkt granit, ne koyarsan koy, renk almaz, o yuzden dedim acaba agir kimyasal mi kaldi islak islak

Valla bembeyaz olmus bende de bu tezgahtan var, sasirdim altinda ne biliyim agir kimyasal iceren sivi kalmis tepsi falan mi kaldi burda, camasir sulu, kirec cozuculu gibi
Bulasiklik vardı üstünde ama dediğim gibi 1 senedir yoktu geçen hafta sonu sildim yoktu mesela ondan kaynaklı olsa uzun süredir orada bulasiklik

Genelde kireç çözücü böyle bembeyaz yapıyor.

Lavabo açıcı dökülmüş gibi olmus. Kirec ya da yag sökücü bile bu kadar yapmaz sanki. Ya da bulasiklik vardi diosun kirecli su birikmis olabilir mi. Limon tuzunu kaynar suda eritip bi döksene üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…