Siyah mobilya boyanır mı?

Boyanır Can'ım önce beyaz boyayla astar yaparsın sonra istediğin rengi wurursun. Hatta kendin bile yapabilirsin bizde herşey beyaz ya yoksa bende çok hewes ediyorum ewde mobilya boyamaya ben geliyim size

Ceviz rengi boyayla elde edilmez, hele ki evde boyamayla hiç elde edilmez. Olsa olsa kagühverengi olur, ceviz dokusu boyayla verilmez.

Her renk yapılabiliyorsa açık renk düşünebilirim bende bıktım siyahtan
Google'dan baktım huş ağacı biraz açık geldi bana ama açık olsun 5 kuruş fazla olsun modundayım :))
Kapaklar beyazdı mobilya ahşaptı bembeyaz almak istemiyorum o da soğuk geliyor bana ahşap olduğu belli olsun istiyorum

Ceviz rengi boyayla elde edilmez, hele ki evde boyamayla hiç elde edilmez. Olsa olsa kagühverengi olur, ceviz dokusu boyayla verilmez.
Kahverengi de olur :))
Bana yaparız desinler herşeyi kabullendim
Bugün mobilya için gezerken istediklerimizi alınca 25000 - 30.000 gibi tutacağını gördük sadece mobilya bu da buna perde halı ve boya da dahil olacak
Bende vazgeçtim soruşturalım istedim eğer varsa daha ekonomik bişey o olsun istedim
Yapılabilecekse renk seçeceğim yapamayız derlerse alırız yenisini

Kaplama malzemeleri arasından istediğin rengi seçebilirsin sanırım. Koltukçu yapmasa da mobilya imalatçıları yapıyor. Ama mevsim tam düğün mevsimi, ikna etmek zor olabilir. Bir iki ay önce harekete geçseydiniz iyi olurmuş.

Beyaz ben de sevmiyorum aynen dediğin gibi soğuk duruyor.

Bana kalırsa dandik mobilya almak en güzeli. Yani bi ton para bayılıp 30 yıl kullanmaktansa az vereyim beş yıl kullanayım.

Benim mobilyamın bazı ham ceviz ağacı. Bir ton para bayıldık evlenirken. Şimdi çok sıkıldım. Şimdiki aklım olsa mdf alır sıkılınca değiştirirdim. Ne atabiliyorum ne değişiklik yapabiliyorum. Yani sana tavsiyem alacaksan bile çok kalitelisini alma bence.

Ben tamamen cewiz olur demedim zaten beyazla astar yapıp üstüne istediğin boya olur dedim. Boyalar hazır zaten cewiz rengi hazır warmı yokmu bilmiyorum artık hazırda ne Warsa boyasın zaten farketmez diyo

Haklısın aslında ama eşim Sağolsun yeni kalkıyor yerinden
Daha önce konuşmuştum döşemeci ile eşim al yenisini uğraşma demişti dolaştık gezdik şimdi ne yaparsan yap Dedi bende ekonomik yönü seçiyorum burnumun dikine gitmeye karar verdim Elimde varken değerlensin istiyorum o paraya araba alırım ben :)))

Bende evlenirken çok para vermiştim herşeyi sapasağlam duruyor
Bellona enza gibi fabrikasyon yerlere baktık daha uygunlar ama tv üniteleri dandik duruyor ya da şunun rengi değişsin diyoruz olmaz diyorlar Dolap ekletelim raf çıkartalım diyorsun bu böyle diyorlar ama Ankara sitelerden daha uygun fiyatları
Eşim pazarlık yapmaz yapamaz ordada kesin kazıklanacağız Oyüzden mobilya değerlensin istedim
Şimdi moda olan chester koltuklar yataksız benim salon takımı da yataksız değiştiğine değmeyecek özelliği değişmemiş olacak
Gerçi yenilenecek koltuklar keten kumaşla kaplanacak kırçıllı çok hoş bir deseni var ama mobilya konusu muamma

Valla salona bir tv ünitesi bir yemek masası yeter bence. E bunlar da iki binden fazla tutmaz. Koltuklar yenilenmişken senin yerinde olsam salon mobilyasını da yenilerim. Uğraşmaya değmez kaplatmayla. Zaten bir ton para isteyecekler ona da muhtemelen.

Kaplatmak için sandalye dahil en fazla 3000 istediler kumaş işçilik nakliye dahil
Salon zaten günlük kullanılıyor bizde tv ünitesi yemek masası ve konsol istiyorum salonum 50m2
Yemek masasını koyduğum yere aynalı konsolu koyayım diyorum çünkü orası bomboş kalacak

Kaplama yaptığınız yerin fotosunu paylaşabilir misiniz?

3000'e yeni koltuk alınırdı yav. Kaç koltuk kaplıyor bu adam?
Konsolu da eklersen olsa olsa 3000 olur salon mobilyasının fiyatı. Ağaç değil mdf olanlardan bahsediyorum. Ben de bu aralar o arayışa girdim biraz çünkü, ne yapsam bu hantal şeyleri diye düşünüyorum. Fiyat falan araştırıyorum.

bence kaplat ayak falan değiştiriyorlar söküp yeniden yapıyorlar endişen olmasın
Çekyatlar falan o fiyata ama istemiyorum
Biz bir ara mdf çekyat almıştık inan 1.5 senede koltukların kolları ayrıldı birbirinden altından yorgan çıkarırken yorgan komple yırtıldı kenarında raptiye gibi çivi kılıklı şeyler çıkmış
Dağılıp gidiyorlar hemen birde duruşu falan çok belli ediyor kendini mdf düşünme
Senin hantalları kaplat iskeleti sağlamsa herşekle sokarlar

Koltukları atlamışım :)
2 tane tekli
1 tane 3lü
1 tane 2li
8 sandalye
Sandalyelerin oturma yerleri var sadece ama ben giydirilsin dedim 37.5 metre kumaş gidermiş
Kumaş leke belli etmeyen yıkanabilen cinsten olan keten seçildi kırçıllı kir götürür yani
Döşemelik kumaş satan kişi Koltukçu gelsin konuşalım tekrar 2500 olur büyük ihtimalle demişti

Ben iskeleti sevmiyorum zaten. Eşek ölüsü mubarek, çok ağır. Yoksa renginden kumasindan memnunum. Koltukları değiştirmem zaten asıl tv ünitesi ve masa sıkıntılı. Onları halletsem salon normale dönecek. Koltuk degistirirsem köşe alırım muhtemelen. Rahat modern minimalist olsun istiyorum. Az eşya çok yaşam alanı. En güzeli sanırım bu.

Arkadaşın köşemi vardı o misafir ağırlamak için uygun olmadığını söylemişti duaya gelmiş teyzeler gibi diziliyor herkes yanyana gibi bişey demişti
Ama ayrıca salon yapacaksanız köşemi tercih edin derim

Yok salonda oturuyoruz, misafiri de orda ağırlıyoruz ama çok misafir gelmez bize. Gelen de anne baba abla falan olur. Kendi rahatımızı düşünüyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…