N napsakk Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2013 5 0 6 Ankara 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi napsakk #1 kızlar yardım ama lütfeeen mavi gözlü beyaz tenliyim saçımı bi daha boyatmak istemiyorum siyah akınca nasıl olur yada koyu kestane???
kızlar yardım ama lütfeeen mavi gözlü beyaz tenliyim saçımı bi daha boyatmak istemiyorum siyah akınca nasıl olur yada koyu kestane???
glargine Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 124 33 68 Balıkesir 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi napsakk #2 canım koyu kestane kullandım bende çok rahat ve kullanışlı bir renk çok fazla akmıyor
N napsakk Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2013 5 0 6 Ankara 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi napsakk #3 bi an kimse cevap vermiycek sandım teşekkürler bitanem siyah akmıyomuş sanırım kestirmek zorunda kalıyomuşuz küllü siyaha kafamı takmıştım ama dibi gelince iğrenç olur gibime geliyo :S
bi an kimse cevap vermiycek sandım teşekkürler bitanem siyah akmıyomuş sanırım kestirmek zorunda kalıyomuşuz küllü siyaha kafamı takmıştım ama dibi gelince iğrenç olur gibime geliyo :S