Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mı? Kızıl mı? (Resimlii)

Kahve diyen de çok var. Ya zaten elimle saçlarımı tuttuğum resim biraz kahveye çalar gibi. Tutar mı acaba kahve bilmiyorumkismile

Kızıl seksi bi hava katmış siyah sevimlilik katmış. Çekici gözükmek istiyorsan kızıl sevimli olmak istiyorsan siyah

Kahve diyen de çok var. Ya zaten elimle saçlarımı tuttuğum resim biraz kahveye çalar gibi. Tutar mı acaba kahve bilmiyorumkismile

canım ilk önce kızıl kahveye boyarsın şu anda saçların kızıl sanırım
sonrada ton ton kahveye dönersin canım eminim sana kahve çok yakışacaktır...

bence kızıl cok yakışmıs beyaz tenlisin kızıla devam bence kahve çok normal bi renk hani nası desem ...

Saçlarım şu an kızıl değil malesef. Siyah boyadım kızılın üstüne, her halükarda açtırmam gerekiyor yani. Biraz da renk kataloglarına bakıp sonra karar vereceğim sanırım boshayallersmile

valla canım ben mavi siyahdan caramele caramelden kumrala
sonrada sarıya döndüysem herkes her renkten her renge geçebilir valla :lepi: :lepi:

canım korkuyorsan mutlaka kuaföre git derim hem
daha ii olur hemde tam istediin saç rengini kuaför elde eder bence....

cnm siyah sert duruyor bana göre insanı çok matlaştırıyor kızıl çok akıcı ve geçici bir renk istenilen ton olmaz vs. bende böyle oldu hep bence koyu kumral dene oda koyu bir renk ama daha hoş ve doğal duruyo ışık vurunca güzel yansımalar oluyo siyah ve kızıl renklere kendim için yapmama kararı aldım çünkü dönüşü zor ve saçları yıpratan renkler zor toparladım saçlarımı ilerde değiştirmek istersen zor olur kızıl dan siyahdan dönmek ama koyu kumral daha yumuşak birrenk canım

Karamel yaptım saçlarımı. Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Resimleri de kaldırıyorum sorunum hallolduguna göre kaydirigubbakcemile2

beyhancım saçlarını siyahtan açtırdın galiba yıprandımı? merak ettim canım. bide karameli koyu mu tuttu?

kızıl süper kesinlikle kızıl daha hoş madem boyayacaksın kızıl yap ha siyah ha kendi saç rengin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…