• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mı daha koyu mavi siyah mı?

loveblack

Yasmin is Profile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
34
0
36
İstanbul
Kızlar hangi saç boyası sizce daha koyu? Siyah mı? yoksa mavi siyah mı? bide ben voila nın 1.7 mavi siyah ını yapmayı düşünüyorum birde siyah inci var o nasıl kullanan var mı hangisi daha hoş ve güzel duruyo?

Mavi siyah daha koyu canım ve siyahtan çok daha hoş bir renk. Gölgede normal siyahtan daha koyu ışıkta işe lacivert yansımalar var. Ben 5 sene mavi siyah kullandım tavsiye ederim:16:

vala ben bı defasında hınt kınası almıstım sıyah ılk baoyadıgımsa gee mavısı gıbı olmustu hınt kınasının zararlarının oldugu da solylenıyo mesela bas agrısı goz korlugu ama bana Allah a sukur kı olmadı
bı tanesı bı tl ben ıkı tane alıp boyamıstım sımsıyah yapıyo cok guzeldı ben kaendıme yakıstıramamıstım ama o ayrı

şu mavi siyahı hiç beğenemedim doğal durmuyor ikiside aynı bence mavi ışıltısı var mavi siyahın sadece .

Ikisi de ayni koyulukta ama mavi siyahin yansimasi lacivert oldugu icin daha koyu görünüyor.

Uhm tamam kızlar tesekkür ederim. Bu sefer mavi siyah yapıcam. en güzel mavi siyah hangi marka acaba voila almayı düşünüyorum nasıl?

Uhm tamam kızlar tesekkür ederim. Bu sefer mavi siyah yapıcam. en güzel mavi siyah hangi marka acaba voila almayı düşünüyorum nasıl?

bemn bı defa voıla almıstım acayıp aktı boya falan kalmadı resen bosa para vemrıstım palette koleston ya da loreal al bence sacın omuz hızasını gecıyosa ıkı tane al

ben tam 4 sene siyah- mavi siyah renge boyadım saçımı. mavi siyahın siyahtan tek farkı ışıkta parlaması, oda birkaç yıkama sonrasında gidiyor zaten. İlk voila ile boyamıştım hemen akmıştı daha sonra palette kullandım çok kalıcı hiç akmadı. bu yönden düşünebilirsin ama siyahtan geri dönüşte çok fazla uğraştırıyor.

Son düzenleme:
mavi siyah yansımaları olduğu için açık gibi durabilir siyah tam siyahdır daha koyu görünür aa birde böğürtlen siyahı var markayı unuttum suan o çok güzelmiş siyah kullanlar bence denesin köpük boyadaydı sanki

eğer tenin bembeyaz değilse benim gibi buğday tenliysen mavi siyah asla yapma derim ben yapmıştım bi dönem hayatımın hatasıydı bildiğin vampirellaya benzemiştim :1: beni oldugumdan cok daha koyu göstermişti ayrıca hiç doğal durmuyo tabi senin zevkin ama ben düz siyahı tercih ederim o parlayan lacivert ışıltılar berbat görünüyo :50:

Mavi siyahı çok yapay buluyorum,peruk gibi duruyor.
Kızıl siyahı öneririm,hem farklı hemde güneşte kızıl kızıl parlıyor..

mavi siyah yansımaları olduğu için açık gibi durabilir siyah tam siyahdır daha koyu görünür aa birde böğürtlen siyahı var markayı unuttum suan o çok güzelmiş siyah kullanlar bence denesin köpük boyadaydı sanki

böğürtlen siyahı kolestonda canım evet biliyorum. evet voila çok akıyo diye duymustum aslında ama şimdi color fix kalıcı serisi cıktı yenilendi o yüzden denemek istedim. ama palette deluxe gece mavisi var onu denemek istıyorum aslında ama bulamıyorum pek. kolestonda da kaldırılmıs mavi siyah zaten :/ fikirleriniz için tskkrler kızlar :16:

Back