siyah masam

korkakfare

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
108
2
296
İstanbul
kizlar merhaba,
yardiminiza ihtiyacim var. mutfagima siyah bi masa aldim 2 yil once. simdilerde cok ic karartici geliyor. beyaza cevirmek istiyorum ama nasil yapacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok. saglam oldugu icin de yeni almak istemiyorum. mobilya kaplamak icin etiketler varmis ama masa icin uygun olur mu sizce :44::44: demenmis tecrube edilmes durumlar varsa bana da yol gosterirmisiniz

bir ornegini asagi eklemeye calistim

Nette biraz araştırırsan masa sandalye boyama olayları çok ucuza yapılabiliyor. Sanırım boyası satılıyordu. Ama ben kaplamayıda seviyorum . Evine uygun kaplıyabilirsin. Kavlıyacağından korkuyorsan üzerine şeffaf naylon sofra bezleri var. Varlığı yokluğu bir ucuzda . ondan alabilirsin .

Buraya yazdıktan sonra biraz araştırma yaptım aşağı yukarı bi fikir oluştu kafamda.
Sana da com teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdigin icin

selamlarr!!
masanın rengini değiştirmek için önce yapısını bilmek gerekiyor. mesela LAMİNAT kaplanmış masayı ancak buna uygun (var mı bilemiyorum) sprey boya kapatır ama evde yapılacak bişey değil bu.
yada masanız DOĞAL AĞAÇsa ,zımparalamadan tekrar boyanamaz. güzel bir sonuç almak istiyorsanız mobilyacılara danışın.
siyahı beyaza dönüştürmek zordur. hem çok fazla boyayı gereksiz yere kullanmış olursunuz hemde evde istediğiniz sonucu elde edemezsiniz. yani diyelim ki boyadınız ; boya ince olsa masanız en fazla gri tonuna yakın dalgalı olur, yada üzerindeki cila alınmadan kat kat boyasanız, boya kısa sürede kabarabilir.

Yaaaaaaa
Bunu hiç düşünmemiştim internette bayaga oluru varmış gibi yazılar görünce yapabileceğimi düşünmüştüm. Senin söylediklerin hiçbiyerde yazmıyordu. Çok teşekkür ederim canım her şeyi düşünmek lazım gercekten

rica ederim, ne demek. güzel olsun isterken koca masanın mahvolabilme ihtimalini düşündüm :18:
kötü olursa çok yazık olur çünkü.
ben de eşyalarımdan memnun değilim pek. orjinal ceviz mobilyalarım var (yemek odası) bi ara zımparalatıp açık renk yaptırmak istemiştim ama renk değişimleri oldukça zahmetli ve masraflı o yüzden değmediğini düşünerek vazgeçtim. bu bilgileri de ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…