yaprakk07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2014 53 74 88 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakk07 #1 Hususi siyahlar için perwol sıvı deterjan aldım denedim o bile fayda etmedi çok kötü bir görüntü oluyor simsiyah gömlek veya pantolonda beyaz beyaz pamukçuklar oluşuyor.buna çözüm önerisi olan var mı hanımlar
Hususi siyahlar için perwol sıvı deterjan aldım denedim o bile fayda etmedi çok kötü bir görüntü oluyor simsiyah gömlek veya pantolonda beyaz beyaz pamukçuklar oluşuyor.buna çözüm önerisi olan var mı hanımlar
athena Goddess of Wisdom Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 6.523 24.147 548 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakk07 #2 Valla be bantla topluyorum onları..başka çaresi var mı inan ben de bilmiyorum.
yaprakk07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2014 53 74 88 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakk07 #3 renksizgokkusagi .!.: Valla be bantla topluyorum onları..başka çaresi var mı inan ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... bant çare oldu ama her seferinde de uğraşmak zor olsa gerek hele ki bir sürü siyah kıyafet versa :O ((
renksizgokkusagi .!.: Valla be bantla topluyorum onları..başka çaresi var mı inan ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... bant çare oldu ama her seferinde de uğraşmak zor olsa gerek hele ki bir sürü siyah kıyafet versa :O ((
athena Goddess of Wisdom Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 6.523 24.147 548 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakk07 #4 limonatatadi .!.: bant çare oldu ama her seferinde de uğraşmak zor olsa gerek hele ki bir sürü siyah kıyafet versa :O (( Genişletmek için tıkla... Haklısın canım ben de merak ediyorum başka bir yöntem var mı?:\
limonatatadi .!.: bant çare oldu ama her seferinde de uğraşmak zor olsa gerek hele ki bir sürü siyah kıyafet versa :O (( Genişletmek için tıkla... Haklısın canım ben de merak ediyorum başka bir yöntem var mı?:\