Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor özellikle sağ kasığımda belimden bacaklarıma vuran bir ağrı var adet sancısı gibi.Kalçalarım bile o kadar acıyor ki hani iğne olursunuz dokunamazsınız ya öyle sanki.Son 3-4 gündürde ağrıyla beraber siyah bir akıntı geliyor önce hasta oldum sandım ama daha günüme 10 gün vardı..Özellikle ayaktayken daha çok oluyor yatınca akıntı çok olmuyor ama sancı yapıyor.izin alıp doktora gidemedim bir türlü ihtimal vemiyorum ama çocuk için uğraşıyoruz düşük falan mı yapıyorum yoksa yumurtalıklarımda bişey mi var yoksa böbreklerimle ilgilimi bilmiyorum.İnş.bu h.içinde izin alabilirsem gidicem doktora ama böyle bişey yaşayan varmı kahverengi siyah akıntısı ve ağrısı olan.Birde bunlar için muayeneyi alttanmı yapıyolar bilen var mı?hiç muayene olmadım henüz alttan çok ürperiyorum.İnternette araştırdım bulamadım.Bilgisi olan varsa yazsın lütfen..:uhm:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siyah -kahverengi akıntısı olan var mı?
- Konu Sahibi mlkhkn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cvpları yeni gördüm sağolun kızlar ya..Kuzucuğum Gidicem inş bir gün ayarlabilirsem zaten artık işte umrumda değil sağlığımı kaybettim burayı düşünmekten.loveli ben hiç hap falan kullanmadım korunmuyoruz,ama sen gittikten sonra bana da bilgi ver mutlaka canım.
orkide arkadaşım inş.öyledir çok istiyorum ama daha 4 gün var regli olmama günüm geçmedi yani anlaşılır mı şimdiden?
orkide arkadaşım inş.öyledir çok istiyorum ama daha 4 gün var regli olmama günüm geçmedi yani anlaşılır mı şimdiden?
E
EU2
Ziyaretçi
canııım evet aynen ilk defa hayatımda adetim çamur gibi resmen simsiyah ..ben incir kürünü kullanıyorum aceba ondanmıdııır??ayrıca hep 4 gün sürerdi ve az az olurdum busefer 7 günüm halen devam ediyoo....ORKİDE 0038 sende üstüne mi görmüştün aceba??cevap yazarsan seviniriiim umutlandııım:))
slm arkadaşlar ben daha yeni üye oldum kadınlar kulübüne.. benm her ay adetim hiç aksamada 29da adet oluyodum geçen ay temmuzun 27 sinde adet gördm baya cok kanamam oldu, ve bu ay da 22sinde koyu kahverengi siyahımsı bir akıntı oldu 2gün devam etti şimdi olmuyorm sizce bu koyu kahverengi akıntı neyin nesi bilen varmı cvplarınızı bekliyorm şimdiden teşekrler
- 18 Aralık 2009
- 6.122
- 6.556
- 773
- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
kızlar sormayın ya şu kahverengi akınıtyla bneimde başım dertte geçen ay ve bu ay benimde aynı oldu sanki adet oluyoırmuşum gibi belim bacaklarım kasıklarım ağrıyordu biraz kahve akıntı geldi geçti adette olmadım nedir bu böyle anlamıyorum yaa doktorada gitmiştim testlerde bieşy çıkmadı kimbilir belkide stresten
slm kızlar
bende de var krengi akıntı
geçen ay histereskopi yapıldı
bi kaç polip alındı
testesteronum yüksek.
histereskopiden sonra ilk adetim yine geç oldu
kanamam çok az lekelenmeler şeklinde geçti
son günlere doğru lekeler hep k.rengiydi
çok şaşkınım anlamadım. dr ilaç vermişti testesteronu düşürmek için onunmu etkisi var
siz ne düşünüyorsunuz var mı benimle aynı durumda olan
bi kaç polip alındı
testesteronum yüksek.
çok şaşkınım anlamadım. dr ilaç vermişti testesteronu düşürmek için onunmu etkisi var
slm kızlar
bi kaç polip alındı
testesteronum yüksek.
bende de aynı sorun var. adetimin tüm düzeni değişti. ilk günler şiddetli kanama sonra lekelenme şeklinde. ilk başlarken ve son günler hep kahverengi lekelenme şeklinde. hatta son adetimde resmen simsiyah akıntı geldi. enfeksiyon için tedavi görüyorum şu an. sizde enfeksiyon olabilir mi acaba, hiç kültür verdiniz mi?