Beaulis, flormar, note, rimmel london. max factori loreal, maybeline , flormar, vs. daha aklıma gelmeyenlerde vardırHangi ürünü kullaniyorsun? Öyle kolay kolay akmaması lazım.
bende öyle deneyeyim bende maybeline tatto jel eyelinerı almayı düşünüyordum denemek içinKalemi göz içine çekiyorsanız aynı sorunu ben de yaşıyorum anında akıyor.
Eye liner ve dip liner olarak Golden Rose olanı kullandım akma yapmıyor, ve sürmeden önce pudra sürüyorum.
Onun yerıne sıyah far olsa bu sefer cok bulasır bence.
Herkeste akmayıp sizde nasıl akıyor ki? Waterproof ürünler deneyin bir de.Beaulis, flormar, note, rimmel london. max factori loreal, maybeline , flormar, vs. daha aklıma gelmeyenlerde vardır
olabilir gerçekten bende ürünleri kardeşlerim kullanıyor onlarda akmıyorHerkeste akmayıp sizde nasıl akıyor ki? Waterproof ürünler deneyin bir de.
Fardan istediğiniz sonucu alamazsınız yani liner gibi olmaz.
Baz kullanmak ise yarayabilirolabilir gerçekten bende ürünleri kardeşlerim kullanıyor onlarda akmıyor
olabilirBaz kullanmak ise yarayabilir
Canım kalem rimel ve eyeliner olarak waterprof yani suya dayanıklı olanlar var benim yakın arkadaşım da seninle aynı sorunu yaşıyor sürekli akıyor diye bir sürü ürün denedi ama essence markasının waterprof ürünlerini denedi ve uzun süredir de çok memnun hatta rimellerini bende kullandım kıl bazlı ürünler kirpikleri de olduğundan gür gösteriyor kesinlikle öneririm ikimizde sadece bu markaya takıntılı kaldık desem yeridirmerhaba...
ben gözüme kalem veya eyeliner kullandığım zaman çok çabuk akıyor
onun yerine siyah far kullansam mı diye düşündüm de acaba hiç kullandınız mı ve tavsiye edeceğiniz marka far mı
çok teşekkür ederim deneyeceğimCanım kalem rimel ve eyeliner olarak waterprof yani suya dayanıklı olanlar var benim yakın arkadaşım da seninle aynı sorunu yaşıyor sürekli akıyor diye bir sürü ürün denedi ama essence markasının waterprof ürünlerini denedi ve uzun süredir de çok memnun hatta rimellerini bende kullandım kıl bazlı ürünler kirpikleri de olduğundan gür gösteriyor kesinlikle öneririm ikimizde sadece bu markaya takıntılı kaldık desem yeridir