Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım siyah farı tek olarak gözaltına sürebilirsin,ıslatıp eyeliner gibi kullanabilirsin.Ama bence en iyi kullanım alanı gölgelendirme ve smokey eyes uygulamalarıdır.Siyah fara ek olarak aydınlatma için beyaz bir far ve açık gibi bir far ile muhteşem bir göz makyajına sahip olabilirsin .Birkaç örnek foto;
Eki Görüntüle 165758 Eki Görüntüle 165759 Eki Görüntüle 165760
Canım siyah farı tek olarak gözaltına sürebilirsin,ıslatıp eyeliner gibi kullanabilirsin.Ama bence en iyi kullanım alanı gölgelendirme ve smokey eyes uygulamalarıdır.Siyah fara ek olarak aydınlatma için beyaz bir far ve açık gibi bir far ile muhteşem bir göz makyajına sahip olabilirsin .Birkaç örnek foto;
Eki Görüntüle 165758 Eki Görüntüle 165759 Eki Görüntüle 165760
slm canım benimde çok hoşuma gidiyor siyah far ama daha hiç kullanmadım almadım bende beyaz tenliyim gözlerim iri ve kahve ama bu far nasıl kullanılır smokey bu nedir bana yardımcı olurmusun hangi marka ve nasıl bir şey almalıyım :26::26::26:screamaway beyaz tenlilere çok yakıişıyor smokey eyes makyaj. Tavsiyem göz makyajı için kaliteli bir fırça seti al birde smokey eyes için 4lü bir far seti al ve deneme yap.Makyaj videolarından da yararlanabilirsin.Çok faydalı oluyorlar
kesinlikle sana öyle geliyordur canım yap makyajını foto da koy görelim eminim çok yakışacak:)
Bunlar cokkkkk guzel... Cok begeniyorum ama ben yapamiyorum... Beyaz tenliyim, bana mi yakismiyor, yoksa ben mi beceremiyorum anlamadim...:26:
Gardenia smokey eyes dumanlı göz makyajı demek ilk yazdığım cevapta 3 adet örnek resim koymuştum bak şimdi videoda ekleyeceğim.Smokey eyes için tek bir far yeterli değil ayrıca smokey eyes için illa siyah tonları kullanmak zorunda değilsin.Marka olarak bir tavsiye istersen en kolay ulaşabileceğin iki marka loreal ve flormarEki Görüntüle 165828 Eki Görüntüle 165829
Ben yurtdışından mineral far alıyorum hem daha pigmentli hem daha kalıcı,eğer internetten alışveriş yapıyorsan nyx smokey eyes setini tavsiye ederim
Eki Görüntüle 165831
Şimdi gelelim makyaj videosuna
[video=vimeo;15259632]http://vimeo.com/15259632[/video]
Ama tavsiyem acele etme bu kız çok uzun zamandır makyaj yapan bir pro.Yavaş yavaş yapmaya başla
canımm çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun hiç bir fikrim yoktu bu konuda tekrar çok sağolGardenia smokey eyes dumanlı göz makyajı demek ilk yazdığım cevapta 3 adet örnek resim koymuştum bak şimdi videoda ekleyeceğim.Smokey eyes için tek bir far yeterli değil ayrıca smokey eyes için illa siyah tonları kullanmak zorunda değilsin.Marka olarak bir tavsiye istersen en kolay ulaşabileceğin iki marka loreal ve flormarEki Görüntüle 165828 Eki Görüntüle 165829
Ben yurtdışından mineral far alıyorum hem daha pigmentli hem daha kalıcı,eğer internetten alışveriş yapıyorsan nyx smokey eyes setini tavsiye ederim
Eki Görüntüle 165831
Şimdi gelelim makyaj videosuna
[video=vimeo;15259632]http://vimeo.com/15259632[/video]
Ama tavsiyem acele etme bu kız çok uzun zamandır makyaj yapan bir pro.Yavaş yavaş yapmaya başla
siyah far benimde vazgeçilmezim düğünümde bile siyah tı makyajım ve çok güzel olmuştu yakışanlar kesinlikle kullanmalı farklı bir hava katıyor