- Konu Sahibi Narinkizim
Arkadaslar bu bolum ile ilgili bir konu degil ama buradaki arkadaşların hepsi. Anne olguyu icin kullanmislardirdiye sordum siyah emzirme atleti kullanışlı mı beyaz aldım ama siyah da almayı düşünüyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba renk durumu kıyafetlerine bağlı biraz da,ilgine,zevkine ben koyu rengi tercih ediyorum her zaman siyah kullandığım için cevap yazıyorum renk olarak evet ama dediğim gibi değişir öznel nitelik taşır,özellik olarak zaten ikiside aynıdır zaten
anladım,ben süt izi yaşamadım hiç ama genelde ped kullandım diğer arkadaşlarında yorumlarını değerlendirirsiniz isterseniz,internettende sipariş verebilirsiniz eğer alışveriş yapıyorsanız
Emzirme body si de var. Çıtçıtlı ben çok rahat ettim belim açıldı derdi kalmadı onu da düşünebilirsin.
Google arama motoruna siyah emzirme atleti diye girdim birçok yerde var ama kumasın malı ve sitenin güvenilirliğinden emin olmadığım icin alamıyorum Aksaray'da bulsam en azından kumaşını görme sansim olur bebefox un ürününü almıştı. Beyaz onun malı cok guzel ama onun da siyah rengi yokaa sıyahtamı varmıs ben hıc denk gelmedım bazı kıyafetlerden sırıtıyo beyaz nerde buldun cnm
Merhaba bebefox un bir klasik modeli var bir de dikissiz modeli var dikissiz modelin bir de elija markasında benzeri var hangisi sizin kullandığınız ben dikissiz modeli daha cok beğendim ama sadece Kozmedshop da var o site nekadar güvenli bilmiyorumsiyah da aldım beyaz da daha çok siyahları kullanıyorum memnunum, ben netten sipariş vermiştim, gidip dükkandan da almıştım ama netten aldığımdan çok memnun kaldım, çok rahat
bebefox almıştım ben de
Chezmam özel destekleyici hamile sütyeni denince resmi çıkıyor hanımlar dileyene resimleriide göndereilirim,irde chezmam ın emzirme atleti çok kullanışl
nbb emzirme atleti süperdir siyah tabiki al bence koyu giyimde kullanırsın
Emzirme atleti alacağım 85 veya 90 beden ama citcitli kullanamıyorum yoksa talip olurdum
Hehe bendekide 85 bedendi :) canım internettende alabilirsin "gebe" nin mutlaka incele deiğim gibi önü çift kat,annem ile beğendi aldışimdi günlük sütyen olarak onu kullanıyo:)