• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Siyah emzirme atleti kullanislimi

Narinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.387
109
123
Aksaray
Arkadaslar bu bolum ile ilgili bir konu degil ama buradaki arkadaşların hepsi. Anne olguyu icin kullanmislardirdiye sordum siyah emzirme atleti kullanışlı mı beyaz aldım ama siyah da almayı düşünüyorum da

merhaba renk durumu kıyafetlerine bağlı biraz da,ilgine,zevkine ben koyu rengi tercih ediyorum her zaman siyah kullandığım için cevap yazıyorum renk olarak evet ama dediğim gibi değişir öznel nitelik taşır,özellik olarak zaten ikiside aynıdır zaten

merhaba renk durumu kıyafetlerine bağlı biraz da,ilgine,zevkine ben koyu rengi tercih ediyorum her zaman siyah kullandığım için cevap yazıyorum renk olarak evet ama dediğim gibi değişir öznel nitelik taşır,özellik olarak zaten ikiside aynıdır zaten

Evet ben de genellikle koyü renk ya da siyah kullanıyorum ama Aksaray'da siyah bulamadım gorevlilerinsoykedigi ise siyahda sut lekesi olabiliyor diyor ama zaten gogus pesi kullanılacak bebefox sun krovuze modeli cok guzel onun da siyahi yok

anladım,ben süt izi yaşamadım hiç ama genelde ped kullandım diğer arkadaşlarında yorumlarını değerlendirirsiniz isterseniz,internettende sipariş verebilirsiniz eğer alışveriş yapıyorsanız

anladım,ben süt izi yaşamadım hiç ama genelde ped kullandım diğer arkadaşlarında yorumlarını değerlendirirsiniz isterseniz,internettende sipariş verebilirsiniz eğer alışveriş yapıyorsanız

ZAnnedersem internetten alacağım burada sadece Anıl'ın atletini bulabildim o da ten veya beyaz aradığım modelin siyahi yok mecburen bebefoxsun düz dikissiz modelini bulabilirsem onu alacağım

Emzirme body si de var. Çıtçıtlı ben çok rahat ettim belim açıldı derdi kalmadı onu da düşünebilirsin.

Emzirme body si de var. Çıtçıtlı ben çok rahat ettim belim açıldı derdi kalmadı onu da düşünebilirsin.

Emzirme hadisine baktım ama ben çit citli ürün kullanamıyorum atlet kararım belli ama bugün satın alacağım magazadaki bayan kafamı karıştırdı siyah kullanışlı degil diye va 4 mağazaya baktım dördünde de siyah bulamadım ben gomlek altına siyah giyiyorum normalde ama beyaz kullanamıyorum

ben beyaz ve ten rengi almıştım siyah nedense hiç düşünmedim zaten yoktu mağazada galiba, şu an emzirmediğim halde evde giyiyorum sütyen takmayı sevmediğim için :)))

aa sıyahtamı varmıs ben hıc denk gelmedım bazı kıyafetlerden sırıtıyo beyaz nerde buldun cnm

aa sıyahtamı varmıs ben hıc denk gelmedım bazı kıyafetlerden sırıtıyo beyaz nerde buldun cnm
Google arama motoruna siyah emzirme atleti diye girdim birçok yerde var ama kumasın malı ve sitenin güvenilirliğinden emin olmadığım icin alamıyorum Aksaray'da bulsam en azından kumaşını görme sansim olur bebefox un ürününü almıştı. Beyaz onun malı cok guzel ama onun da siyah rengi yok

siyah da aldım beyaz da daha çok siyahları kullanıyorum memnunum, ben netten sipariş vermiştim, gidip dükkandan da almıştım ama netten aldığımdan çok memnun kaldım, çok rahat
bebefox almıştım ben de

Son düzenleme:
Gebe markasının kruvaze sütyenlerinden çok memnunum beyaz siyah ve ten rengini aldım çok rahat kullanıyorum önü çift kat kalın ,gögüs pedi kullanmaya gerek olmuyor meme uçları görünmüyor canım,birde chezmam markanın çıtçıtlı sütyenleri var kumaşı çok kaliteli ,elimde ten rengi ve siyahı var kullanılmadılar dileyen olursa beden uyan arkadaşlara satabilirim

Chezmam özel destekleyici hamile sütyeni denince resmi çıkıyor hanımlar dileyene resimleriide göndereilirim,irde chezmam ın emzirme atleti çok kullanışl

siyah da aldım beyaz da daha çok siyahları kullanıyorum memnunum, ben netten sipariş vermiştim, gidip dükkandan da almıştım ama netten aldığımdan çok memnun kaldım, çok rahat
bebefox almıştım ben de
Merhaba bebefox un bir klasik modeli var bir de dikissiz modeli var dikissiz modelin bir de elija markasında benzeri var hangisi sizin kullandığınız ben dikissiz modeli daha cok beğendim ama sadece Kozmedshop da var o site nekadar güvenli bilmiyorum

Emzirme atleti alacağım 85 veya 90 beden ama citcitli kullanamıyorum yoksa talip olurdum

Hehe bendekide 85 bedendi :) canım internettende alabilirsin "gebe" nin mutlaka incele deiğim gibi önü çift kat,annem ile beğendi aldışimdi günlük sütyen olarak onu kullanıyo:)

Hehe bendekide 85 bedendi :) canım internettende alabilirsin "gebe" nin mutlaka incele deiğim gibi önü çift kat,annem ile beğendi aldışimdi günlük sütyen olarak onu kullanıyo:)

Evet gördüm ama sütten düşünmüyorum istedigim atlette elija ve albimama da var krovuze atletin siyahi yokmuş siyah aramamdaki sebepde gomlek altına daha uygun oluyor

Back