• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Boyalı Saçı Evde Yıpratmadan Nasıl Açarsınız

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
156
46
İstanbul
Ben loreal preference 5.1 ultra açıcı doğal kahve ile açtım siyah boyalı saçlarımı...
herkes kuaför kuaför diyordu hiç de gerek kalmadı..
normal saç rengim koyu kestane idi ve ince telli saçlarım..
ince telde daha kolay oluyor..

uçlara uygulamalısınız sadece önce
ben diplerde sürdükten sonra sadece 5 dk beklettim renk farkı olmasın diye ve göze çarpan bi fark yok..
toplamda 45 dk tuttum ama, yani kutuda yazandan daha uzun bi süre (sadece uçlara) ve fönle sıcak uyguladım
yani uçlarda 45, diplerde 5 dk beklettim boyayı

saçlarım koyu kahveden bi kaç ton açık oldu siyahlık gitti
turunculaşma yok
saç rengim gayet doğal oldu
yalnız tavsiyem
bu işlemden sonra tekrar işlem için en az bir ay bekleyin
ve arada da tatlı badem yağıyla saçına bakım yapın fiyatı çok uygun en iyisi karden marka kokusu da tatlı
diplere getirmeden saç uçlarına hafif nemliyken uygulayın ve tüm gece tutun
haftada bir yapın bunu
ve tabi krem de uygulayın watsonsun avakadolu saç bakım maskesini de tavsiye ediyolar
ben denemedim ama fiyatı da çok uygun
tüm tecrübelerimi paylaştım kızlar işinize yarar umarım

kızlar soran çok kişi olmuştu uygulayan olursa deneyimlerini yazsın lütfen

canim bundan daha açigini kullansak olur mu acaba? benim saçlarim kumraldi tenim beyaz ve saçlarimi siyaha boyadim ama saç rengim açik oldugundan sanirim surekli akiyo bu renk ve alttan kahve renkler çikiyo :S sence uygulasam bendede ise yararmi?

tebrik ederim seni ne güzel açmışsın saçını, benim saçım siyah boyalı ve asla açmaya cesaret edemiyorum çok istiyorum ama yıprancak diye korkuyorum :(

canim bundan daha açigini kullansak olur mu acaba? benim saçlarim kumraldi tenim beyaz ve saçlarimi siyaha boyadim ama saç rengim açik oldugundan sanirim surekli akiyo bu renk ve alttan kahve renkler çikiyo :S sence uygulasam bendede ise yararmi?
bundan daha açığı derken neyi kasdettin canım?
siyahlık komple gidip koyu kahve mi oldu? o zaman buna gerek var mı cnm ne renk istyosun?
bence işe yarar siyahtan açıksa daha açık renk elde edersin ama uçlara ve diplere farklı süreyle uygulamalısın hatta diplere bi kaç dk değdirmelisin
ben 5 dk beklettim diplere yine de baya açıldı
senin kumralsa çok daha hızlı etki eder..

tebrik ederim seni ne güzel açmışsın saçını, benim saçım siyah boyalı ve asla açmaya cesaret edemiyorum çok istiyorum ama yıprancak diye korkuyorum :(
benim sadece çok hafif kurudu onun dışında yıpranıp kırılmadı
kuruluğu da badem yağı ile dengeledim

bundan daha açığı derken neyi kasdettin canım?
siyahlık komple gidip koyu kahve mi oldu? o zaman buna gerek var mı cnm ne renk istyosun?
bence işe yarar siyahtan açıksa daha açık renk elde edersin ama uçlara ve diplere farklı süreyle uygulamalısın hatta diplere bi kaç dk değdirmelisin
ben 5 dk beklettim diplere yine de baya açıldı
senin kumralsa çok daha hızlı etki eder..

canim saçimin hepsi aksa bende dusunmem zaten açmayi dusunmem bile yarisi akiyo rofleli gibi duruyo :S iki gun once boyattim saçlarimi kendimde boyamadim ertesi gun yikadim bazi yerleri kahverengi oldu yine bir iki tutami falan daha açik derken sen dogal kahveye boyamissin yaa bende atiyorum ultra açici açik kahve yapsam etki edermi dicektim . birde su diplerde çok tutmasi olayi beni dusundurdu ben zaten once dipleri boyarim ama diplerim çok çabuk açilirn once uçlari boyayip bekletip sonra 5 dakka dipleri boyayip mi beklesem ?

bu arada saçlarimda uzun baya ama saglikli çok hiç kirigi yok ben surekli de bakim yapiyorum =)

sana katılıyorum olala platın sarı istemıyorsan kuafore gitmeye gerek yok benım gecen yıl siyaha boyalı saclarım suanda küllü sarı önce 3-4 ay siyahın akmasını bekledım daha sonra siyaha boyalı yerleri palette yoğun acıcıyla actım biraz yıprandı uçları ama 1 ayda düzeldi saçlarım karamel rengi oldu sonra 8.1 e boyadım once bal köpüğü gibi oldu 2ay bekledım bu seferde koleston yoğun açıcıyla açtım koleston 8.1 e tekrar boyadım küllü sarı elde ettim şuan çok memnunum saç rengimden :)

smsiyaha boyadım (boya değil hint kınasıydı ) saçlarımı tabiki beğenmedim hiç de yakışmadı açıcı kullanmadan açtım..
karamel di istediğim kızıllık olmayanından..

3 hafta bir saçlarımı boyadım yani siyaha boyadıktan 2 hafta sonra orta kahverengiye 3 hafta sonra açık kahverengiye 3 hafta sonra fındık kabuğuna (kutuyu ikiye böldüm öyle kullandım) en sonda karemele boyadım..oldu..

canim saçimin hepsi aksa bende dusunmem zaten açmayi dusunmem bile yarisi akiyo rofleli gibi duruyo :S iki gun once boyattim saçlarimi kendimde boyamadim ertesi gun yikadim bazi yerleri kahverengi oldu yine bir iki tutami falan daha açik derken sen dogal kahveye boyamissin yaa bende atiyorum ultra açici açik kahve yapsam etki edermi dicektim . birde su diplerde çok tutmasi olayi beni dusundurdu ben zaten once dipleri boyarim ama diplerim çok çabuk açilirn once uçlari boyayip bekletip sonra 5 dakka dipleri boyayip mi beklesem ?
canım önce uçlar çünkü uçların koyu diplerin doğal ve açık
benim diplerim koyu kestane olmasına rağmen ve 5 dk tutmama rağmen hafif daha açık oldu, uçlarım siyahtı.. ince telli saç daha kolay açılıyo bu arada
sen boyatalı çok az olmuş bekle rengin otursun bence

sana katılıyorum olala platın sarı istemıyorsan kuafore gitmeye gerek yok benım gecen yıl siyaha boyalı saclarım suanda küllü sarı önce 3-4 ay siyahın akmasını bekledım daha sonra siyaha boyalı yerleri palette yoğun acıcıyla actım biraz yıprandı uçları ama 1 ayda düzeldi saçlarım karamel rengi oldu sonra 8.1 e boyadım once bal köpüğü gibi oldu 2ay bekledım bu seferde koleston yoğun açıcıyla açtım koleston 8.1 e tekrar boyadım küllü sarı elde ettim şuan çok memnunum saç rengimden :)
cnm bravo sana saçların da çok güçlüymüş ben yoğun açıcı kullansam iki kez sanırım saçlarım çok yıpranır bi türlü karar veremiyorum..
biri palette dore veya küllü sarı kullanmamı önerdi saçımın tonunu açmak için hiç duydun mu böyle bişi palette kataloğunda da öyle yazıyordu??
bir de canım üstüste küllü renge boyayınca saç yeşile kayıyormuş arada aynı rengin külsüzünü de uyguluyolarmış yeşillik olmasın diye

canim zaten hemen alip boyamicam benim saçlarimda ince telli son boyatmamdan bu yana bi kaç gun geçti ama bir yildir siyah kullaniyorum ve oturmuyor asla tekrar boyattim iki gun sonra yikadim bi kismi gene akti yeni boyattigim saçin bile kahveleri çikti aradan yaa :S saçimin çok açik renk diye mi acaba tutmuyo boyle. tamam once uçlarimi boyarim en son diplerini yaparim ve yikarim arkadasimi bekliyorum o gelsin beraber boyayalim =)

canim zaten hemen alip boyamicam benim saçlarimda ince telli son boyatmamdan bu yana bi kaç gun geçti ama bir yildir siyah kullaniyorum ve oturmuyor asla tekrar boyattim iki gun sonra yikadim bi kismi gene akti yeni boyattigim saçin bile kahveleri çikti aradan yaa :S saçimin çok açik renk diye mi acaba tutmuyo boyle. tamam once uçlarimi boyarim en son diplerini yaparim ve yikarim arkadasimi bekliyorum o gelsin beraber boyayalim =)
yeni boyattıysan az bekle yıpratma saçını derim

walla boyattim bitkisel boyaydi birazda kestirdim bisi olmaz yaaa :D zaten saçlarim çok saglikliydi =) birde renk farki olmasin diye çok beklemicem haftaya falan yapicam =)

bencede surekli bakim yapmak lazim canim oyle olunca hiç sorun olmuyor bende siyahtan donucem ins :)))

arkadaslar yazmıssınız oraya ama ben tam anlayamadım :( benim sacımda sıyah boyalı 4 5 aydır da boyamıyorum sacımı da actırmak ıstıyorum sarı yaptırcam ama malum cok fiyat istiyolar bıde saçlar kopup qıdıyo :( evde siz nasıl actınız ? en azından siyahı qitse qerisi kolay :)

bende boyarken saçlarima surekli saç kurutma makinesi tutuyim bari sanirim saçini bununla boyayip az tutup rengi açilmayanlar var ben bir anda çok açmasamda olur koyu kahveye falanda raziyim =) ayricada su aralar saç derime pek guvenmiyorum oryel degerse mahvolur gibime geliyor :S

koyu kahve oluyor zaten ama yıkadıkça yıkadıkça daha ışıltılı bi hal alıyor biraz daha açılıyor.. ben de fön tuttum..

Back