• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Boyalı Saç Üzerine Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve Uygulaması

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
156
46
İstanbul
Kızlar selam,

Saçlarımı 2 senedir siyaha boyuyorum, artık değişiklik yapmak istiyorum,
Son siyahı mayıs ayında vurmuştum, yani yaklaşık 3 ay oldu..

Kuaföre para vermek istemiyorum,
Siyah üstüne renk tutmayacağı için piyasada satılan Loreal Preference serisinin 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahvesini denemek istedim. Çünkü bu boyanın içinde kendinden açıcı var. oksidan kremi %7.5. Ve galiba amonyak oranı da yüksek.. Böyle olunca belki tutar ve siyahı kırabilirim diye düşünüyorum..

Siz ne tavsiye edersiniz?? Bu boyayı siyah saçına uygulayan var mı acaba? Nasıl bir sonuç elde ettiniz? Saçımın doğal rengi koyu kestane ve ince telli saçlarım var..

Şimdiden teşekkürler..opuyorumnanaktan

Kızlar sonucu paylaşıyorum:
maalesef foto kalitesi çok kötü oldu
halledebilirsem fotoları da koyacağım farkı göstermek için,

Amacım: Siyah boyalı saçımı (2-3 ay önce son boyama) koyu kahverengi tonuna getirmek. Saçlarım ince telli
Ne yaptım: Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve ile bir tutam saçıma deneme mahiyetinde uygulama yaptım. Önce uçlara sürdüm, yaklaşık 25 dk beklettim.. Sonra dibe sürdüm yaklaşık 20 dk daha beklettim. Yani toplamda 40-45 dk, pakette yazandan 15 dk daha fazla beklettim. Ve uçlar siyah boyalı olduğundan pakette yazanın aksine önce uçlardan başladım. Fön tuttum, ama son anda akıl ettiğimden çok etkisi olamadı galiba.. Siz denerseniz daha çok fön tutun derim..
Sonuç: Saçımın rengi kesinlikle kırıldı.. Yani boyadığım siyah tutam koyu kahveye döndü.. Paketin üstündeki resim sizi yanıltmasın.. Siyah üstüne vurduğunuzda tabi ki paketteki açık yansımalı kahveyi değil brezilya kahve gibi bir renk elde ediyorsunuz.. Benim de beklentim bundan ibaretti çünkü ötesi pek gerçekçi olmayacaktı.. Yalnız bu boyayı diplere vurmaya gerek yok (eğer gerçek saç renginiz benim gibi koyu kestane ise tabi) çünkü dipler 15 dkda karamelimsi bi renk alıyor.. Diplere değil uçlara boya yaparsanız dip ve uç arasındaki renk farkı farkedilmiyor.. Yakında yeni bir boya alıp tüm saçıma uygulamayı planlıyorum (dipler hariç yani).. Bir iki ay sabredip daha sonra çikolata kahveye geçmeyi deneyeceğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

not: saçlarınız kalın telliyse açıcının etkisi azalabilir diye düşünüyorum boshayallersmile

Son düzenleme:
canım Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve nasıl bir boya ? fot var mı canım ?

foto yok maalesef

bej yansımalı biraz açık bir kahve, ama dorelik falan hiç yok.. kumral kadar da açık değil tabi..

benimde saçlar siyah yakışmasından yana sorunum yok ama dipler benim için büyük sorun oldu
kendi rengime dönüp dönmemek arasında kararsızım
bu boya siyah saçı ne kadar açıyor ki ? saça zararı var mı ?

benimde saçlar siyah yakışmasından yana sorunum yok ama dipler benim için büyük sorun oldu
ben de zaten bunu öğrenmeye çalışıyorum canım

kızlar benim saçım siyahtı küllü açık kumral tonlarına dönmek istedim boyaydı çok eziyet çektim diyebilirim bence ii bi kuaförde tek seferde halledin inanın zaten maliyeti aynıya geliyo tek seferde tutmuyo turuncuya dönük bakır falan oluyo ben kaç aydırhala da oturtamadım rengimi yıpranması dacabası . basta hiç sorun yok ama sonradan çokrdiğini görüyosunuz denemeyin kendiniz bence

kızlar benim saçım siyahtı küllü açık kumral tonlarına dönmek istedim boyaydı çok eziyet çektim diyebilirim bence ii bi kuaförde tek seferde halledin inanın zaten maliyeti aynıya geliyo tek seferde tutmuyo turuncuya dönük bakır falan oluyo ben kaç aydırhala da oturtamadım rengimi yıpranması dacabası . basta hiç sorun yok ama sonradan çokrdiğini görüyosunuz denemeyin kendiniz bence
sen ne denedin neler yaptın canım? küllü açık kumral zor bir renk.. ben sadece kahve en fazla çikolata kahveye döndürmek istiyorum.. hangi renklere ne sırayla boyadın ve sonuç her seferinde ne oldu paylaşırsan çok sevinirim..

loreal acıcı 6,1 uyguladm once sacım tuaf bı renk oldu beğenmedim ustune orta küllü kumralla yeşil katıp biraz boyadım basta renk ıyı ama yıkadıkca hep o acılan ılk kı turuncu gibi olan renge donuodu 1,5 ayda bi boya yapıodum dipten de cabuk geliyo benim zaten hala da bi renk tutturamadm yine acıldı gidicem kuaföre tek seferde yapsın

loreal acıcı 6,1 uyguladm once sacım tuaf bı renk oldu beğenmedim ustune orta küllü kumralla yeşil katıp biraz boyadım basta renk ıyı ama yıkadıkca hep o acılan ılk kı turuncu gibi olan renge donuodu 1,5 ayda bi boya yapıodum dipten de cabuk geliyo benim zaten hala da bi renk tutturamadm yine acıldı gidicem kuaföre tek seferde yapsın
sen nispeten farklı daha zor bi renk elde etmeye çalışmışsın canım, yeşil niye kattın ki o renkler hep akmıyor mu?
arkadaşlar en azından bu rengi deneyen yok mu acaba yardım lütfennn

Kızlar selam,

Saçlarımı 2 senedir siyaha boyuyorum, artık değişiklik yapmak istiyorum,
Son siyahı mayıs ayında vurmuştum, yani yaklaşık 3 ay oldu..

Kuaföre para vermek istemiyorum,
Siyah üstüne renk tutmayacağı için piyasada satılan Loreal Preference serisinin 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahvesini denemek istedim. Çünkü bu boyanın içinde kendinden açıcı var. oksidan kremi %7.5. Ve galiba amonyak oranı da yüksek.. Böyle olunca belki tutar ve siyahı kırabilirim diye düşünüyorum..

Siz ne tavsiye edersiniz?? Bu boyayı siyah saçına uygulayan var mı acaba? Nasıl bir sonuç elde ettiniz? Saçımın doğal rengi koyu kestane ve ince telli saçlarım var..

Şimdiden teşekkürler..opuyorumnanaktan

Canım umudunu kırmak istemem ama siyahın üstüne hiç bi boya tutmuor orialle bile tam açılmıyor benimde saçlarım siyah bisüre önce sarıydı ani bi kararla siyaha boyadım şimdi pişmanım ama bişey yapamıyorum.:gitme:

rengini bi ton bile açmaz denemediğin şey kalmadı şu saçlarımı açmak için ama sonuç yine aynı yıprandğıyla kalıyor saçlar.:sinifsinif:

kızlar yorum lütfennn

siyaha veya başka renk üzerine Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve rengini deneyen var mı aramızda??

bu boya kendi doğal saçın üstüne tutmuyomuydu sadece

selam kızlar

saçımın ufak bir tutamına deneme yapıyorum şu an

boya 16 tl ama olsun en kötüsü bakım kremini kullanırım ve saçlarımı mahvetmemiş olurum eğer sonuç iyi olmazsa

sonucu sizlerle paylaşıcağım, yıkamama yaklaşık 15 dk var

liv canım umarım biraz olsun işe yarar..

bakalım 10 dk sonra yıkayacağım

uçlar siyah olduğundan uçlara sürerek başladım
ve de boyada turunculuk falan yapmaz diyor
sonucu gerçekten merak ediyorum..

canım inşallah olur istedgn gibi bnmde saçım siyahtı evde neler denedim açmak için ama hiç biri işe yaramadı siyah boyalı olan yere

Back