• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyadan doğal kumral rengime boya silme ile hasarsız döndüm!

vayyyyy medeniyet dedikleri boyle bisey olsa gerek :))))))) antalyada bildigim butun kuaforler oryel kullaniyor sanirim bizim oralara daha bu teknoloji gelmedi =)

vayyyyy medeniyet dedikleri boyle bisey olsa gerek :))))))) antalyada bildigim butun kuaforler oryel kullaniyor sanirim bizim oralara daha bu teknoloji gelmedi =)

Canım mutlaka kullanmayan da vardır yahu. bilmiyorumkismile
Antalya da çağdaş bir kentimiz
:lepi: :1:

kanka demek siyaha boyamak gibi bir hata sende yaptın bir zamanlar:1:

Son düzenleme:
Nisanım ben :asigim:siyah saçlı halini çok merak ettim ama :kedi:

Biriciğim özelden yollarım bilahare meleğim benim... olumunekankayizsmile

kanka demek siyaha boyamak gibi bir hata sende yaptın bir zamanlar:1:

Kankam gerçekten hataydı benim için. :umursamaz: Sevdalım çok ısrar etmişti. O çok beğeniyordu öyle ama ben sevmiyorum bir de akmak bilmedi meretbenneyaptımki, bu anlattığım şekilde zor kurtuldum...
Bir de benim kaşlarımın rengi açık ve seyrek. Saçlar simsiyah hiç olmuyordu bence kankam.
:1no2:

adres alabilirmiyim acaba benimde orjinal saç rengim kumaral üstüne röfle ve kahve ve kumral tonları boyadım kumrala dönmek istediğim tüm kuaförler orielle açmak lazım diyor bende buna yanaşmıyorum ama saçımın rengi turuncu gibi birşey oldu ve moralim çok bozuk o yüzden boya sildirme işlemini yaptırmak istiyorum

canım gülay kuaför yapıyo güllükte.. sigortanın karşısında..

benimde simsiyahtı saçlarım...ve dipleri açık oluyodu her seferinde...kendim diplerini tutturamıyorum...

en sonunda kuaförün yolunu tuttum değdide gerçekten..herkes çok uçuk rakamlar söylemiş...ama ben çok makul bi fiyata saçımın rengini sildirdim...şimdi orta kumral gibi bir renk oldu..çok şükür kurtuldum siyahtan...darısı kurtulmak isteyenlere :64:

Son düzenleme:
yılaar yıllar önce saçtan boya silme işlemi ile ilgili yorum yazmışsınız. benim de şu an siyaha yakın ve ben de yaptrımak istiyorum kuaförnüzün adresini alabilir miyim?

Evet arkadaşlar,

Taaa geçen yıl Mart ayına boyamıştım saçımı siyaha....zamanla pişman oldum ama artık çok geçti...ilk boyayınca hoştu ama dipten kendi rengim gelince, onun daha güzel olduğunu anladım ve saçımın uçları çok kuruyordu...

Uzun bir süre bekledim evet 1 yılı aştı...saçım yaklaşık 15 cm uzadı, baya araştırdım soruştudum!

Çok güvendiğim bir kuaföre siyah boyayı bugün sildirdim...Yani ORİELSİZ (kuaförüm zaten oriel kullanmıyor, dükkanda yok bile :) Lorealin boya silici ürünü ile sildi...

40 dk saçımda kaldı ürün ve saçım açık kahve-turuncu arası bir renk aldı, sonra bir bakım işlemi yapıldı, ardından doğal bir rnk dengeleyici boyama yapııldı. ardından yine bir bakım ve komple kendi doğal rengim boyandı ve ardından yine bakım maskesi :dance: :teytey: :hooray:

veee sonuç, en sevdiğim hayalimdeki ve kendi rengime çok yakın olan orta kumral kahve rengime kavuştum ve çok minimum bir hasarla... :lepi:

MAliyeti 150 TL oldu, (saçlarım çok uzun belime kadar)

Dileyenere kuaförün isim ve adresini özelden verebilirim, herkese sevgiler! :) a.s. :içelim:
zemuszemus

bende akmak bilmeyen simsiyah boyanmış saçlarımdan bıktım..6 ay geçti yok akmıyor diplerim çıktı gerisi zifiri siyah:((((( bende adres alabilirmiyim..

Hayatimda ilk defa oturup bir urun icin olumlu yorum yaziyorum..... Kisacasi benim gibi saclarinizi defalarca boyamis yada kuaforde koyu bir boya yaptirip memnun kalmadiysaniz kesinlikle kuaforlerde uygulanan renk acici orealden vazgecin.

Bu urunu ingilterede buldum, Turkiyede ne duydum ne gordum..belki ben bilmiyorum?

Kisacasi bu urun, sacinizdaki boyayi "siliyor" renk acmiyor, zarar vermiyor. Sacinizin rengini actiysaniz ozaman gecmis olsun, dogal sacinizin temel rengini degistirdiniz demek. Ancak dogal sacinizdan daha koyu bir renge boyadiysaniz, dogal sac renginiz bu boyanin altinda hala var demektir...urunde detayli aciklamasi var, ben acikcasi inanmadim yalan dedim olamaz dedim.... benim saclarimin uclari siyah ustleri kahverengi, sacma sapan bir renk olmustu...bu urunu kullandim ve sacimdaki butun koyu renkleri resmen sildi ve dogal saclarima kavustum...Ancak unutmayin cogu koyu renk boyalarda icerdigi madde yuzunden dogal renginizide hafif acmis olabilir..

bu urun kisacasi sizin sacinizi boyamadan onceki en acik haline getirecektir...acaip portakal renkli oreal sonuclarini degil kendi dogal saciniza kavusacaksiniz...hafif ton farki olsada..

Colour B4 diye bir urun internetten arastirin, illaki turkiyeye postalayan vardir

siz ne dusunursunuz bilmem ama kuaforlerdeki boya siliyoruz diye kullanilan malzemede herzaman oreal oluyor ve yaptiklari tek sey sac rengini acmak, yani degistirmek..oysaki bu urun resmen sactaki boyayi siliyor:)

simdi denedim ve saclarimi yikadim...inanamadim..herkes memnun kalacak diye birsey yok

interneten arastirin yorumlara bakin:)

Back