güle güle kullan yeni sacini:)))
benim ana rengim koyu kahverengi,bende maalesef 3-5 beyaz var diye ayda bir siyaha boyuyorum ama bikkinlik geldi acikcasi...
türkiyeye gidince bende actirmayi düsünüyorum,dedigin islemi özellikle sorucam bitanem
orielsiz olması imkansız, böyle bir teknoloji olsa kuaförlerin duyması lazım, zaten loreal satıyorlar..
bende 2 sene önce siyahı sildirmiştim üzerine çikolata kahve boya ve onun üzerine röfle yaptırmıştım saçlarım hiç yıpranmadı ve yanmadı siyahmı bi dahamı aslaaaaaaaaa
kuaförüm bana hala oryal kullanan kuaför kaldımı diye sormuştu? ben oryallemi açıcaksın deyince..:)bende siyah saçımı açtırdım minumum hasarla,ve çok mutluyum
Evet arkadaşlar,
Taaa geçen yıl Mart ayına boyamıştım saçımı siyaha....zamanla pişman oldum ama artık çok geçti...ilk boyayınca hoştu ama dipten kendi rengim gelince, onun daha güzel olduğunu anladım ve saçımın uçları çok kuruyordu...
Uzun bir süre bekledim evet 1 yılı aştı...saçım yaklaşık 15 cm uzadı, baya araştırdım soruştudum!
Çok güvendiğim bir kuaföre siyah boyayı bugün sildirdim...Yani ORİELSİZ (kuaförüm zaten oriel kullanmıyor, dükkanda yok bile :) Lorealin boya silici ürünü ile sildi...
40 dk saçımda kaldı ürün ve saçım açık kahve-turuncu arası bir renk aldı, sonra bir bakım işlemi yapıldı, ardından doğal bir rnk dengeleyici boyama yapııldı. ardından yine bir bakım ve komple kendi doğal rengim boyandı ve ardından yine bakım maskesi :dance: :teytey: :hooray:
veee sonuç, en sevdiğim hayalimdeki ve kendi rengime çok yakın olan orta kumral kahve rengime kavuştum ve çok minimum bir hasarla... :lepi:
MAliyeti 150 TL oldu, (saçlarım çok uzun belime kadar)
Dileyenere kuaförün isim ve adresini özelden verebilirim, herkese sevgiler! :) a.s. :içelim:
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?