Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuSiyah Beyazin Asaleti
şahsen siyah beyaz kırmızı 3 lüsü ve krem kahve 2 lisinden nefret ettim her 10 evden 9 u bu renklerle dolu zevk meselesi ama bana gına geldi bu renklerden alternatif değişik tasarımlara bayılıyorum ben ..
bende severim siyah beyaz kombinasyonunu benim salon takımım koltukar simsiyah kırlentleri beyaz üstüne siyah desenli bi kısmıda sade siyah taşlı ama çok severek ve çok içime sinerek almıştım başka renkler kesinlikle bana göre değil ilerde değiştirirsem de beyaz alıcam koltukları asalet akıyor stickerlada çok güzel oluyorlar
hazalha katiliyorum.. baska renkler bana göre degil demissin
bende evimi kahve yada bej tonlarinda düsünemiyorum..
olsa olsa yine gri siyah ve beyazin karisimi anca..
ben de cok severim siyah beyaz ve griyi.
ama her yerde kullanılınca cok boğuyor bence.
ben kısmetse bu yaz eşyalarımı yeniden dekore etmeyi düşünüyorum.
mobilyalarımı beyaza boyatma fikri acaip cazip geliyor.
ama kısmet bakalım.
siyah ve beyazın uyumu asaleti zaten tartışılmaz.fotolarda cok güzel secilmiş bayıldım.bende mobilyalarımı degiştirme fırsatım olursa siyah ve beyaz istiyorum.sade ve cok şık duruyor..
siyah we beyaz gerçekten bana göre de harika bir ikili... ama kullanımları zor. beyaz çabuk kirleniyor siyah ise tozu çok belli ediyor... kısmetse bu yaz evimizi kuracağız ama hala mobilya renklerinde karar kılabilmiş değilim bakalım hayırlısı artık ...
Maalesef güzel oldugu kadar zor yanlarida var mesela temizlik gibi..
Beyaz koltuk takimlarina bayiliyorum fakat almaktan vazgectim,
temizligini yapsak bile kir bi zamandan sonra kalici renge dönüsüyor