Saç Rengi ve Saç Boyama siyah aktı kızıl boyandı aktı geriye bu renk kaldı :)

canım ,
resim koymayı beceremiyorum.
benzer renk bulursam koyayım sana.
ama igoranın kataloğuna bakma fırsatın olursa 8-77 rengine ak,aynı öylr tuttu benim saçım.
bir de benim saçım açık kumral tonunda tam rengi aldı.
doğal irlanda kızılı gibi oldu.hani desperate housewives daki breenin saçı gibi.
ama bana açık geldi,bir ton koyusuna çevirdim saçımı,palette 5-7 kumral bakır yaptım.
umarım yardımcı olabilmişimdir.ama benzeyen renk bulursan koymaya çalışacağım canım.a.s.

teşekkürler canım a.s. ben de biliyorum bree'nin saçını..beğendiğim bir saç rengidir a.s

ben de bu rengi çok seviyorum senin saçının üstüne de tutar ama hangi boyayla tutar emin değilim :uhm: bir de ilk boyamadan sonraki boyalarda renk kendini daha güzel belli eder sanırım yerimseniben

bayanın saçlarıda harikaymış bu arada..

palettenın sonbahar kızılı tavsıye ederım ben devamlı kullnaıyorum ve pempe oluor ılk ama akınca yavas yavas turuncu oluor kzııl sac cok bakım ıster canım zordur hele bırde benım gıbı sacın once sıyahtı ıse anan sacın benımde akar aradna cıkar sıyah hemen

canım şimdi netten bree'nin bi kaç fotosunu buldum da hepsinde farklı tonlarda saç rengi..buraya eklesem bana hangisi gibi oldugunu söyleyebilir misin acaba ???

bence oynama daha çok yakışmış derim benim kendi fikrim düz halide çok yakışmış bu arada ama bence biraz kullan böle hem saçlarında yıpranmaz daha sonra istediğin renge boyarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…