Saç Rengi ve Saç Boyama siyah aktı kızıl boyandı aktı geriye bu renk kaldı :)

aDaLLy

Poyraz'ım kollarımda :)
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
1.327
40
363
36
[

aslında daha turuncuya yakın bi renk arıorm buldum sayılır loreal exprees die bi soyada avr harika bi renk onu boyıcam sizce nasıl olur yakışırmı bana ? :uhm:[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
hehehehe
ayni benim saclar gibi olmusss
aslinda buna bakir rengi diyolar ama benimde seninki gibi tesadufen ortaya ciktii

saol cnm beendiin için sevindim.ama ben daha turuncu istiorm önerebiliceniz bi marka ve numara varmı..

mesela bu renk yada daha açığı için

KIZ NE GÜZELSİN MAAŞALLAH.öyle çok koyma resimlerini nete koysanda sil.bu internet başa bela olabiliyor biliyosun ki.yakışmış ama dedigin gibi daha acık tonlar daha da degisik gider sana.bende siyahtan açıyorum simdi kızıl oldu senden koyu biraz.karamel hastasıyım.boyayacagın boyanın iyi tutması için bir kaç gün sabunla yıka sacını.bunu meldam isimli üyeden duydum sagolsun.bende öyle yaptım ve sacım bayaa acıldı cnm.

KIZ NE GÜZELSİN MAAŞALLAH.öyle çok koyma resimlerini nete koysanda sil.bu internet başa bela olabiliyor biliyosun ki.yakışmış ama dedigin gibi daha acık tonlar daha da degisik gider sana.bende siyahtan açıyorum simdi kızıl oldu senden koyu biraz.karamel hastasıyım.boyayacagın boyanın iyi tutması için bir kaç gün sabunla yıka sacını.bunu meldam isimli üyeden duydum sagolsun.bende öyle yaptım ve sacım bayaa acıldı cnm.

tamm cnm silerim saol tavsiyelerin için.ama biraz görün ona göre yorum yapın die koydum o zaman resimleri yüzümü kpatıpta koyiim olurmu.
bu arada sabun olayını ilk defa duydum banada boyadan sonra il önce saçınıza krem sürün sonra yıkayın demişti kuaför.işede yaradı daha kısa sürede aktı.

saol cnm beendiin için sevindim.ama ben daha turuncu istiorm önerebiliceniz bi marka ve numara varmı..

mesela bu renk yada daha açığı için

ben de bu rengi çok seviyorum senin saçının üstüne de tutar ama hangi boyayla tutar emin değilim :uhm: bir de ilk boyamadan sonraki boyalarda renk kendini daha güzel belli eder sanırım yerimseniben

evet cnm koysanda yüzünü sakladıgın resimler olsun yada sil koyarken.tabi yine sana kalmış bişy.herneyse.sacının rengi iyi ama dedigimi uygula.sanırım sabunla yıkayınca üzerindeki boyayı mı kurutuyo artık ne yapıyosa yeni boyadıgın daha iyi tutyormuş.ben açıcı yaptım siyahın üzerine ama sabunu bilmeden önce bi köşesini açmayı denemiştim olmamıştı.dedigin dogru boyadan sonra hemen sampuanlama krem kullan sadece.görüşmek üzere byby

canım,

ietediğin renk igorada var sanırım.ben de onunla boyuyorum.
8-77 açık kumral -yoğun bakır.
igora çok güzel bir boya ,tavsiye ederim.çabuk da akmıyor.

valla düz saç daha çok yakışmış canım...
(bu arada saç rengini geçtik düzmü dalgalımı yakışmışa geldik)
canım bencede rengin çok güzel ve doğal...
e şekerim kendin güzelsin yakışmazmı yaaa :)

Ben de bu rengi yaptırmıştım, götürdüm kuaföre resmi, yap, dedim, yaptı... Tabii akınca böyle biraz seninki gibi kaldı rengi ama şikayetim yok, koyu kumral zaten saçım, İskandinav köylüleri gibi oldu şimdi böyle turunculu murunculu :jeyyar:

nasıl açtın saçını kendinmi yaptın yoksa kuafördemi açtırdın çünkü siyah kızıl falan demişsin anlayamadım..

canım,

ietediğin renk igorada var sanırım.ben de onunla boyuyorum.
8-77 açık kumral -yoğun bakır.
igora çok güzel bir boya ,tavsiye ederim.çabuk da akmıyor.

canım benim saçlarımda bakır tonlarında da çok iyi tutturamıyorum.....rica etsem saçının rengini çekip koyabilir misin ? ya da netten saçının rengiyle aynı olan herhangi başka bir resim ? eğer benim istediğim gibiyse ben de bu boyadan alıcam da o yüzden ...

nasıl açtın saçını kendinmi yaptın yoksa kuafördemi açtırdın çünkü siyah kızıl falan demişsin anlayamadım..

ya mavi siyahtı ben oreal aldım kendim boyadım orealle akıttım siyahı kendi saçlarım sarı oldu mavi siyahlı yerler turuncu oldu üstüne aşk alevi boyadım oda akınca bu renk kaldı.

ya mavi siyahtı ben oreal aldım kendim boyadım orealle akıttım siyahı kendi saçlarım sarı oldu mavi siyahlı yerler turuncu oldu üstüne aşk alevi boyadım oda akınca bu renk kaldı.

çok güzel olmuş cnm benimde saçlarım siyah boyalı bende bu hafta içi açtırıcam palette bronz kahve boyucam bakalım inşallah istediğim gibi olur..

bencede düz saç daha çok yakışmış ama ben mavi siyah ve siyah manyağı olduğum için açma saçlarını yine siyaha boya derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…