bu düz hali :sm_confused:
buda dalgalı hali :sm_confused:
aslında daha turuncuya yakın bi renk arıorm buldum sayılır loreal exprees die bi soyada avr harika bi renk onu boyıcam sizce nasıl olur yakışırmı bana ? :uhm:
bu düz hali :sm_confused:
buda dalgalı hali :sm_confused:
aslında daha turuncuya yakın bi renk arıorm buldum sayılır loreal exprees die bi soyada avr harika bi renk onu boyıcam sizce nasıl olur yakışırmı bana ? :uhm:
saol cnm beendiin için sevindim.ama ben daha turuncu istiorm önerebiliceniz bi marka ve numara varmı..
mesela bu renk yada daha açığı için
tamm cnm silerim saol tavsiyelerin için.ama biraz görün ona göre yorum yapın die koydum o zaman resimleri yüzümü kpatıpta koyiim olurmu.
bu arada sabun olayını ilk defa duydum banada boyadan sonra il önce saçınıza krem sürün sonra yıkayın demişti kuaför.işede yaradı daha kısa sürede aktı.
tamm cnm silerim saol tavsiyelerin için.ama biraz görün ona göre yorum yapın die koydum o zaman resimleri yüzümü kpatıpta koyiim olurmu.
bu arada sabun olayını ilk defa duydum banada boyadan sonra il önce saçınıza krem sürün sonra yıkayın demişti kuaför.işede yaradı daha kısa sürede aktı.
canım,
ietediğin renk igorada var sanırım.ben de onunla boyuyorum.
8-77 açık kumral -yoğun bakır.
igora çok güzel bir boya ,tavsiye ederim.çabuk da akmıyor.
nasıl açtın saçını kendinmi yaptın yoksa kuafördemi açtırdın çünkü siyah kızıl falan demişsin anlayamadım..
ya mavi siyahtı ben oreal aldım kendim boyadım orealle akıttım siyahı kendi saçlarım sarı oldu mavi siyahlı yerler turuncu oldu üstüne aşk alevi boyadım oda akınca bu renk kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?