siyah akıntı ve kan:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi amel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

amel

Ziyaretçi
arkadaşlar vajinamdan zaman zaman siyah kahverengi akıntı geliyor kan geldiği zamanlarda oluyor bazen karın ağrısı yapıyor.normalde zaten benim akıntım çok olur.evli diilm ve doktora gitmeye çok çekiniyorum.guatr hastasıyım bazen bundan olabileceğini düşünüyorum.sizce neden oluyodur bi hastalık filan çıkabilirmi:S yoksa normal veya basit bişeymidir cvplarsanız çok sevinirim

cok normal oldugunu sanmiyorum canim
guatr hastaligindan olan bir durum bile olsaki
sanmiyorum yinede doktora görünmelisin
ciddi birseyse önlemini almis olursun
bence hemen bir doktora görün

bu arada bende bekarim muayineden korkucak bir durum yok
bekar oldugunu söylersin ona göre davranir zaten doktor

cvbın için tşk:)
ama işte ne biliim çok çekiniyorum,en korktuğum şeydir zaten kadın hastalıklarıgeçmesini bekliyorum ama sanmıyorum geçiceğini

canım korkmana gerek yok bekar olduğun dr söyle ultrason ve kan testleri ister.bende dr gidiyorum.

Canım korkmana hiç gerek yok bekarlara alttan muane zaten yapmıyolar.
Kan testi ve ultrasyon istiyolar.
Bence doktora git sen iyisi
Bendende kahverengi hatta siyah kan şeklinde geldi ve ultrasyona girdim kist çıktı.

bence doktora gidersen iii edersin aynı şikayet bende de var doktora gittim çikolata kisti(endometriosiz) tehşisi koydu adet sancında varsa mutlaka gitmelisin.utrasyon ve kan tahlili ile herşey anlaşılıyo..

Bir kadın hastalıkları uzmanına görünmeniz şart.Durumunuzu ciddiye alın cünkü kan her zaman ciddiye alınması gereken bir durumdur siyah akıntıda aynı şekilde geçmiş olsun.

Aynı durum bende de var.Kahverengi akıntı bazen kanla karışık geliyor..Bende bi doktora görünücem haftaya..Birde doktor1982 arkadaşım bişey sorucam sana..Benim vajınamın üst kısmında..Mercimek büyüklüğünde bir şişlik var..Kırmızı..Sivilce gibi değil ama sıkınca içinde iltihap akıyor..Yaklaşık 1 aydır var.Sıkıyorum içi tekrar doluyor.Her sıkışımda iltihap akıyor..Açıkçası korkuyorum..Pazartesi bunun içinde doktora görünücem ama hangi bölüme gidicem bilemedim..Jınekolojıyemi,cilt ve deri hastalıklarına mı gitmek gerekiyor..Cevaplarsan çok sevinicem.Teşekkürler..

Merhabalar..
benim gecen ay adetimden 4 5 gun once boyle akıntılarım oldu ( ılk kez basıma böyle birsey geldıgı ıcın bırde gecen sene dış gebelik geçrdim bu yuzden aynı seyı mı yasıyorum dıye korktum ) dr gıttım beta istedi utrasonda adet sokulecek dedı beta 20 cıkınca 2 gun sonra tekrar et dedı ama ben ertesı gun adet gorunce tekrar etmedım. ayın 9. da baslayan adetım 24 une kadar surdu son zmnlarda sımsıyah olarak:))
ıŞTE ASIL SORUM:::
tekrar dr gıttım ve duyduklarım sok ettı beni!!! sen adet gormemıssın nasıl olur ben gordm dedım hayır gormemıssın dedı tekrar beta istedı bu sefet 5.6 cıktı progestan yuksek cıtı ve dr dedı kı sen hamıle kalmıssın beta basta o yuzden 50 cıkmıs ama sonra vucut atmıs bunu senın adet gordugum dedıgın vucudun bunu atması dedi ve bana ılac verdı (progestan hormonu) kllan bıtınce adet goreceksın gel deı
var mı boyle bısey yasayan cok garip geldı bana dr guvenıyorum aman bılıym ya

kimsenın basına böyle birşey gelmemiş sanırımbilmiyorumkismile

bende geçen hafta adet oldum ve bugünlerde çok koyu renk akıntım gelio yarın dr.a gidecem bakalım:S

dün dr.a gittim hiç iç açıcı şeyler söylemedi ilaç verdi bi sürü adetten sonra yine gidecem bakalım enfeksiyon kapmışımmafoldumben

bendede adet düzensizliqi vardı arkadasm .ilaç kullandıqımda düzelıodu snra tekrar baslıodu .siyah we kahwe akıntım vardı aradada kan qelıodu .bu ayda 2 kez oluodu qenelde.doktora qittim 65 mm çapnda kist cıktı. bence sende bi qörün derim . şimdiden qeçmş olsunn

merhaba kızlar be evliyim yumurtlama zamanımda siyah ve kahverengi akıntılar geliyor sağ yumurtalığımda biraz acıyor neden acaba bilen var mı lütfen bişey söyleyin

Bu konu bayaa eskide kalmış ama bende iki aydır bu şikayetim var ateşlendim baya hastayım acile gittim dün kan ve idrar testi yaptırdım. Enfeksiyon ve iltihap çıktı iğne ilaç antibiyotik filan verdi ama benim bu koyu akıntı için ayrıyetten gitmem gerekir mi kadın doğuma filan yoksa iltihaptan filan mıdır bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…