benim arkadaşımın yüzünde çok fazla sivilce vardı uzun zamandır da görmüyordum yüzünü görünce şaşırdım ne kullandığını sordum kükürtlü sabun ve sivex kullandığını söyledi bende kükürtlü sabunu aldım sadece sabah akşam onu kullanıyorum şimdi benim yüzümdede farklılık oldu artık sivilce çıkmıyor ve izlerde belirgin bir azalma var kükürtlü sabunu kullanmanı öneririm ben moos kükürtlü sabun kullanıyorum tüm eczanelerde bulabilirsin umarım işine yarar
benim arkadaşımın yüzünde çok fazla sivilce vardı uzun zamandır da görmüyordum yüzünü görünce şaşırdım ne kullandığını sordum kükürtlü sabun ve sivex kullandığını söyledi bende kükürtlü sabunu aldım sadece sabah akşam onu kullanıyorum şimdi benim yüzümdede farklılık oldu artık sivilce çıkmıyor ve izlerde belirgin bir azalma var kükürtlü sabunu kullanmanı öneririm ben moos kükürtlü sabun kullanıyorum tüm eczanelerde bulabilirsin umarım işine yarar
hmm ben siwexin yanında bi ilaç daha kullanıorum doktor sabun fln kullanma dedi :S ben önceden kullanmıştım benim ten rengimi açtı ama ben tenimin açılmasını istemiorum... yinede çok tşk.ederim cnm paylaşımın için
benzamiycin ve tretin kullanıyorum son aylarda, çok kuruttu ama epey azalttı, siwexi geçen yıl kullandım, hiçbir yararı olmadı... boşuna yani, imex de öyle, ama imex, siwexten iyidir.
evet fazla sürme artırıyo ince bi şekilde sürülmesi lazım.yoksa bakteristik özellik gösteriyo 3 sene kullandım biliyorum kendimden. 2. senede günde 1 kereye düşürdm..