Sivilceli Ciltler Sivilceye kesin çözümleri yazalım arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ggg123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
52
0
36
Aydın
Artık şu sivilcelerden kurtulmak istiyorum krem,sabun ya da herhangi birşey öneren var mı?

sabun oLarak G&H Complexion Bar önerebiLirm . doqaL bi yöntem oLarak önerebiLeceqim çok basit baLı aLıosn yüzünün her yerine (dudak ve göz çevresi hariç :) ) sürüosn yüzünde en az 15 dk bekLetiosn süreyi diLediqin kadar uzat,sonra da ıLık suyLa yakıyorsun. baLın ciLde çok faydası var sadece yüzünün ferahLıqı için biLe kuLLanmanı öneririm ;):34:

Ben alnımdaki sivilcelere bepanthene krem sürmüştüm, hani her şeye yarıyor belki bir faydası olur diye.Baktım sivilceler kremi emmeye başladı ve sanki sivilcelerin o iğrenç kırmızı görünümü de gitti.Deneyebilirsiniz bence :34:

Bir de televizyonda görmüştüm, sivilcelerin ucuna küçük bir nokta şeklinde diş macunu sürerseniz sivilcelerinizin kurumasını sağlayabilirsiniz.

Ama biLdiğim kadarıyLa diş macunu ciLde zarar veren bir şey,yani benim ciLdimde yararLı oLacağını düşünmüyorum ama teşekkürLer yine de :55:

kızlar ben azitro antibotik ve clindoxyl jel kullandım. baya bi azalmıştı ama tekrarladı.
bugün de bi aktara gittim arkadaşların tavsiyesi üzerine bi liste verdi elime. ilaçların bitince başlayalım bunlara dedi ama güvenemedim. belki yapanınız vardır.

1)
şahtere otu
kilermeni
bal
günde üç öğün bir tatlı kaşığı şahtere otunu bi su bardağı kaynar suyun içinde on dk demleyin, bitkinin suyunu süzüp alın, içebileceğiniz sıcaklığa geldiğinde içerisine bir çay kaşığı dolusu kilermeni ve bir tatlı kaşığı bal karıştırın, dibine çöken tortusuyla birlikte için.

2)MSM

3)
civan perçemi
she butter krem
bir su bardağı suda bir tatlı kaşığı civan perçemi kaynatıp süzüp suyunu alın, günde 3 kez cildinize pansuman yapıp she butter kremi sürün.

4)
yasak gıdalar:domates, sivribiber, patlıcan, sarımsak, bulgur, karabiber, pulbiber,çilek,zeytin,balık,kızartmalar, yağlı tatlılar, hamur işleri, çikolata:43: , turşu, kuruyemiş, dondurma, yumurta, asitli içecekler, alkol ve soğuk içecekler
yorulmayın ve spor yapmayın.
uykusuz kalmayın.

çok garip bi liste gibi geldi bana :44::44:

evet cnm bu listede yazanlar çok doğru ama bıktım artık kahvaltıda ne yiyeceğimi şasırdım ya kızatma yok yumurta yok margarin yok reçelde yemiyorum bıktım artık ya şu sivilcelerden:14:

Son düzenleme:
Artık şu sivilcelerden kurtulmak istiyorum krem,sabun ya da herhangi birşey öneren var mı?

Yağlı ve Akneli Ciltler için sebum ve yağ düzenleyici CYRENE marka YÜZ YIKAMA KÖPÜĞÜ. İçİNDE Salisilik Asit var. Salisilik asit ölü hücreleri atmanıza yardımcı oluyor. Köpük formülünde tea tree ( çay ağacı ) antiseptik yapıda. Çay ağacı yağı ve salisilik asitle sebum, akne ve sivilceye karşı etkili. Benim sebum ve sivilce problemim vardı. 6 gün falan tonikle birlikte kullanıyorum. Yüzüm gözüm açıldı. Kırmızı lekeler azaldı.

$acne_control.webp

Son düzenleme:
Back
X